Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΟΚ !!! ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ Η ΣΟΥΚΟΣ ΡΟΜΠΟΤΣ ΑΒΕΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ !!!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Οι τράπεζες βγάζουν σε πλειστηριασμό την Λαρισινή Soukos Robots !!!

Ένα σοβαρό πλήγμα σε μια εξαιρετικά καινοτόμο θεσσαλική επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται από το 1979 στον τομέα των ρομποτικών βιομηχανικών συστημάτων αλλά και σε
πρωτοποριακές κατασκευές αμυντικών εξοπλισμών, με σημαντική συνεισφορά στην τοπική απασχόληση, καταφέρνει η οικονομική κρίση.

Η Σούκος Ρόμποτς ΑΒΕΕ, μοναδική στο είδος της στον ελληνικό χώρο, καλείται να αντιμετωπίσει το πιο δύσκολο εμπόδιο στην ιστορία της, που είναι ο πλειστηριασμός των περιουσιακών της στοιχείων εξ΄αιτίας «κόκκινων» τραπεζικών δανείων. 

Πληροφορίες του thessaliaeconomy.gr αναφέρουν, πάντως, ότι, πέρα από την γενικότερη κάμψη της αγοράς, το πρόβλημα ρευστότητας της Λαρισινής επιχείρησης επέτεινε η αθέτηση πληρωμών, αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων, από μεγάλη ξένη εταιρεία στην οποία προμήθευσε αμυντικά συστήματα. Η υπόθεση βρίσκεται ήδη σε δικαστήριο του εξωτερικού. 

Η διαδικασία του πλειστηριασμού έχει ορισθεί για τις 8 Νοεμβρίου 2017 στο Ειρηνοδικείο Λάρισας με επισπεύδοντα την τράπεζα Πειραιώς. 

Πιο συγκεκριμένα πλειστηριάζεται το σύνολο των εγκαταστάσεων της εταιρείας που βρίσκονται στο 9ο χλμ της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας – Θεσσαλονίκης, ήτοι: Ένα αγροτεμάχιο – γήπεδο συνολικής έκτασης 38,5 στρεμμάτων, και μαζί το σύνολο των κτιρίων που έχουν ανεγερθεί σε αυτό (βιομηχανικά κτίρια, γραφεία κ.λ.π.) τα οποία είναι εμβαδού 4.478 τ.μ. Στον ίδιο χώρο υπάρχουν επίσης στέγαστρα συνολικής επιφάνειας 924 τ.μ.

Ως τιμή πρώτης προσφοράς για όλα τα παραπάνω έχει οριστεί, με βάση την εμπορική τους αξία μετά την κατάσχεση, το ποσό των 1.436.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ
http://www.thessaliaeconomy.gr/blog/eidiseis/oi-trapezes-vgazoyn-se-pleistiriasmo-tin-larisini-soukos-robots

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις