Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Κάτι πολύ σατανικό συμβαίνει αυτή την στιγμή στον πλανήτη μας !

Η Καλιφόρνια καίγεται, το Όρεγκον καίγεται, μεγάλες περιοχές του Καναδά καίγονται, το Τέξας είναι κάτω από το νερό ,
το Αϊντάχο είχε σεισμό 5,3, η Βόρεια Κορέα δοκιμάζει την 6η πυρηνική βόμβα της (υδρογόνου) προκαλώντας σεισμό 6,3 , ο τυφώνας Irma ανακηρύσσεται ως η ισχυρότερη καταιγίδα που καταγράφηκε ποτέ στον Ατλαντικό με δύο άλλες τροπικές καταιγίδες που απειλούν να σχηματιστούν σε τεράστιους τυφώνες που ακολουθούν., ο Ήλιος στέλνει δυο τεράστιες για τα δεδομένα εκρήξεις του προς την γη ….. Ναι, συμβαίνουν φυσικές καταστροφές, αλλά αυτή η στενή ακολουθία καταστροφικών γεγονότων μας κάνει να αναρωτηθούμε τι συμβαίνει και αν υπάρχει κάτι περισσότερο σε όλη αυτή την αλληλουχία .
Όσοι με διαβάζετε θα γνωρίζετε ότι προτιμώ της συμπτώσεις να της ερευνώ και να βρίσκω της αιτίες τους , με αυτό τον τρόπο τα τελευταία χρόνια έχουμε εδώ στο Κατοχικά Νέα ξεσκεπάσει γεγονότα που όλος ο πλανήτης τα θρηνούσε και τα πίστευε !!
Για αυτό σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω να σου δείξω κάποια πράγματα που δεν κολλάνε τόσο πολύ στην τυχαιότητα !!
Πάντα η πρώτη ερώτηση σε ότι συμβαίνει παγκόσμια είναι ..»Ποιος επωφελείται από το γεγονός; «…έχοντας μια ιστορία όπου η Αμερική «δέχθηκε» το χτύπημα στους δίδυμους πύργους …όπου αυτό άλλαξε την ιστορία της γης και της ελευθέριας των ανθρώπων …πρέπει κάθε φορά που ακούς για μεγάλα γεωπολιτικά γεγονότα να αναρωτιέσαι …!!
Για αρχή λοιπόν στις παραπάνω περιπτώσεις πρέπει να αναρωτηθούμε ….αν έχουν την τεχνολογία να επηρεάζουν το καιρό …και επειδή αυτό το έχουμε ήδη δεχθεί πρέπει να βρούμε αν έχουν την τεχνολογία να δημιουργούν τυφώνες …!!!!
Κάθε πολιτεία που θα πάθει μεγάλη ζημιά θα μπει «αναγκαστικά» σε καθεστώς στρατιωτικού νόμου …και όταν εδώ και χρόνια μιλάμε και δείχνουμε ότι η Αμερική θα έχει στρατιωτικό νόμο …Θυμήσου Jade helm …μας κάνει κάπως να βλέπουμε τώρα ένα «φυσιολογικό φαινόμενο» να κάνει το έργο των σκοτεινών δυνάμεων πραγματικότητα !
Πριν συνεχίσω να πω ότι είμαι από τους πρώτους στον κόσμο που έχει γράψει ότι πίστευε ότι ο Ομπαμα θα ήταν ο Δεύτερος πρόεδρος στην Ιστορία της Αμερικής ο οποίος θα είναι πρόεδρος πάνω από 8 χρόνια ..και αυτό συμβαίνει μόνο αν η Αμερική βρεθεί σε πόλεμο και ο πρόεδρος είναι ακόμα στην θητεία του ..!!
Μα αφού τώρα είναι ο Τραμπ πρόεδρος είναι μάλλον η σωστή αντίδραση σου …. Εδώ έχουμε δυο σενάρια … Πρώτο σενάριο … Ο Τραμπ πάντα και αυτός υπηρέτης μιας μυστικής Ελίτ είναι όντως από το ανάποδο στρατόπεδο σε σχέση με τον Ομπαμα και όντως το βαθύ κράτος της Αμερικής ( είτε πεφωτισμένοι είτε άλλες μυστικές εταιρίες ) προσπαθούν να τον εμποδίσουν από το να κάνει αυτά που έχει δηλώσει (τα οποία εξυπηρετούν τα συμφέροντα της δικής του σέκτας ) ..αρα όντως στην Αμερική αυτή την στιγμή έχουμε πόλεμο δυο δυνάμεων..ας πούμε λευκών και μαύρων μάγων !
Το δεύτερο σενάριο είναι ότι τα σχέδια των επικυρίαρχων χρειαζόντουσαν μια μαριονετα αγαπητη από το πατριωτικό κίνημα έτσι ώστε να είναι αυτή που θα φέρει τον στρατιωτικό νόμο και κατά σε βάθος επέκταση τον σταδιακό αφοπλισμό των Αμερικάνων (μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπέρασμα πρώτα διάβασε όλο το άρθρο) …..
Γνωρίζεις είμαι σίγουρος ότι σε κατάσταση καταστροφών και σε ανακήρυξη της χώρας σε έκτακτη κατάσταση-αναγκη τότε δεν είναι Πρόεδρος ο Τραμπ αλλά η Φεμα !!!!….
Εδώ πρέπει να αναρωτηθούμε ποιος ελέγχει την Φεμα …και ποιος στην ουσία θα είναι ο πρόεδρος της Αμερικής αν αυτή βρεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης !!!
Ο Ομπαμα είναι ο αγαπητός πρόεδρος του συστήματος έναντι σε ένα «επικίνδυνο» όπως θέλει να παρουσιάζει το φιλελε σύνθημα πρόεδρο Τραμπ…
Το να ρίξεις έναν Πρόεδρο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα …να τον σκοτώσεις ίσως είναι πιο εύκολο…. Η ερώτηση λοιπόν εδώ έρχεται να πει ..Μήπως τελικά όλο αυτό που συμβαίνει είναι μια επίθεση στην Αμερική εκ των έσω και σε δικαίωση των συνομωσιολογων που τα τελευταία χρόνια μας ενημερώνουν για εμφύλιο στην Αμερική ..αυτή την στιγμή έχουμε μια ύπουλη , κρυφή , βάναυση επίθεση από το σκοτεινό κομμάτι της κυβέρνησης της Αμερικής ;
Ας δούμε λίγο αν μπορεί αυτό να συμβεί …έχουν τεχνολογία να κατασκευάζουν Τυφώνες ;
Σου παραθέτω μερικά Βίντεο και ένα κανάλι όπου εξηγεί με πολύ όμορφο τρόπο ότι ναι και το κάνουν πολύ καιρό τώρα…!
Το κανάλι είναι το https://www.youtube.com/user/WeatherWar101
Αφού πήραμε εικόνα ότι όλα είναι εφικτά αρχίζουμε να βλέπουμε πλέον τα γεγονότα λίγο διαφορετικά , να θυμηθούμε και πότε μην ξεχνάμε ότι η ελίτ ( η΄ η υπεροντοτητα πληροφορίας αν έχει πάρει τον έλεγχο κανείς δεν ξέρει ) θέλει να μιμηθεί γεγονότα αποκαλυπτικά μιας και με αυτό τον τρόπο θα επηρεάσει το κύτταρο της πίστης των ανθρώπων έτσι ώστε στην πορεία να δημιουργήσει τις προοπτικές για τον έναν που θέλει να φέρει ως αρχηγό !! Είτε τις προοπτικές αντίθεσης και συντριβής Ειτε αποδοχής και δουλιας !
Τώρα για τις φωτιες δεν νοιώθω την ανάγκη να κάνω κάποιο σχόλιο στο αν μπορούν αυτές να είναι δημιουργημένες , νομίζω και από τα δικά μας έχουμε πλέον εμπειρία στο τι σημαινει στημένο !!
Πάμε στο θέμα του Ηλιου και εδώ θα σε χρειαστώ να έχεις πολύ ανοικτό το μυαλό σου !!!
Είχαμε την μεγαλύτερη CME direct earth που χει συμβεί ποτέ … η οποία ανάλογα πως θα φτάσει στην γη είναι ικανή να δημιουργήσει τεράστια αν όχι χαοτικά προβλήματα !!
Άκουσε με τώρα προσεκτικά …επειδή κανείς δεν γνωρίζει την αντίδραση της γης σε τόσο μεγάλη έκλαμψη … και επειδή όλοι λέμε έγινε αλλά κανείς δεν ήταν στον Ήλιο να δει αν έγινε … τότε έχουμε περιπτώσεις να δούμε σε μερικές ώρες το μεγαλύτερο σενάριο καταστροφής κατασκευασμένο για άλλη μια φορά σε στούντιο!!!
Ακου καλά μην με παρεξηγήσεις ….δεν σου λέω ότι αύριο φτάνει το kill shot του Ηλίου που θα οδηγήσει τον πολιτισμό μας 100 χρόνια πίσω (που στην πραγματικότητα αυτό θα ήταν δωρο και όχι καταστροφή ) …δεν σου λέω ότι αύριο θα πέσει το σύστημα όλο και δεν θα έχουμε ρεύμα η δεν θα έχουμε ίντερνετ….σου λέω ότι Ενα από τα σενάρια είναι αύριο να δεις αποτελέσματα καταστροφικά από αυτή την έκλαμψη …αλλά αυτή να μην έχει γίνει ΠΟΤΕ!
Τι ακριβώς είδαμε εχτές ;
Είδαμε μετρητές , ηλεκτρονικές μετρήσεις , βίντεο από δορυφόρους …να καταγράφουν μια τεράστια CME αλλά όλα αυτά που είδαμε μπορούν κάλλιστα με την τεχνολογία που έχουν να επηρεαστούν και να μας δείξουν ότι θέλουν οι επικυρίαρχοι ώστε εμείς να αποδεχτούμε της «καταστροφές που αυτή θα «φέρει» και έτσι κατά επέκταση τους νέους νόμους σε πολιτείες και ίσως κράτη που πρέπει να δεχθούμε για την προστασία μας !!!!
Δηλαδή σου μιλάω για άλλη μια 9-11 στημένη από διάφορες μεριές ..χρησιμοποιώντας αυτή την φορά αντι τους κακούς τρομοκράτες των καιρό και το σύμπαν !!!
Το ξέρω ναι μην φωνάζεις …το ξέρω ότι είναι τραβηγμένο άλλα όσοι με γνωρίζουν και με διαβάζουν γνωρίζουν ότι πάντα γράφω τα σενάρια ώστε να τα εμποδίζω να συμβούν …και όλα αυτά που σου γράφω τώρα δεν είναι πληροφορία πεδίου …αλλά έρευνα σεναρίου εξαπάτησης ..που και εγώ ακόμα που το γράφω δεν το θεωρώ πιθανό αλλά δεν το θεωρώ και απίθανο !!!!!!! Αν αναλογιστείς το μέγεθος των απατεώνων του πλανήτη ούτε εσύ θα το θεωρούσες απίθανο αυτό να συμβεί αύριο κιόλας !!
Αν γκρέμισαν πύργους με χιλιάδες ανθρώπους μέσα γιατί αύριο να μην καταστρέψουν την ενέργεια της χώρας δημιουργώντας τεράστιο οικονομικό αντίκτυπο σε όλο τον κόσμο;
Μια ένδειξη ότι μπορεί όλο αυτό να είναι στημένο και εμείς να είδαμε βίντεο και μετρήσεις χακευμενες να μας πείσουν ότι έγινε η έκρηξη είναι και το οτι η Φεμα πριν λίγες μέρες είχε κάνει άσκηση ακριβώς για αυτό !!!!!…..
Αν δεν μπορείς να κατανοήσεις το μέγεθος της τεχνολογίας τους γράψε εδώ στο ψαχτηρι jade helm και μάθε για την άσκηση που έγινε πριν χρόνια χρησιμοποιώντας κβαντικούς υπολογιστές η οποίοι μπορούν να τρέχουν σενάρια για όλο τον πλανήτη μας σε πλήρη εξέλιξη !
Τώρα …αν συμβεί το απίστευτο σενάριο αυτό ..έχουμε μια ακόμα ερώτηση πολύ σοβαρή … το οικονομικό σύστημα μας …η παγκόσμια φούσκα …το χρέος της Αμερικής είναι ικανά να αντέξουν μια ζημιά τρις ; ..Ακόμα και εικονικά …μπορεί το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα να αντέξει την ανακοινωσει μια καταστροφής η οποία θα αγγίζει τα τρις δολάρια;
Σε περίπτωση που έχουμε τεράστια πτώση στις αγορές (κάποιοι θα βγάζουν αντίστοιχα πολλά επειδή θα έχουν παίξει ανάποδα ..θυμήσου πως έβγαλε το ροθτσαιλντ τα πρώτα λεφτά με την ψευτικη ανακοίνωση στην εκβαση της μαχης με τον Ναπολεων ) θα συνεχίσουν πλέον οι χώρες που αμύνονται στο θέμα ενός παγκόσμιου Πολέμου ..ενώ πεινάνε να λένε όχι; Ναι μερικές χώρες αρνούνται ακόμα την συγκομιδή …δεν συνεργάζονται όλες οι χώρες με τον σκατοψυχη..ακομα!…δεν έχουν ιδέα ότι υπάρχει αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία !
Πριν τον μεγάλο πόλεμο γνωρίζω προσωπικά ότι θα έρθει η παγκόσμια επισιτιστική κρίση , με δικές μου έρευνες από την εργασία μου ήδη γνωρίζω ότι στημένα και με σχέδιο δημιουργούν έλλειψη σε προϊόντα ανάγκης , αλευρι κοκ…. Αλλά πάντα ψάχνω να βρω την μεγάλη δικαιολογία για το πως θα μπορούσε παγκόσμια να γίνει δεκτό από το κοπάδι ότι ξαφνικά η γη δεν μπορεί να μας ταΐσει …και εμάς ακόμα τους δυτικούς που ζούμε με το ρητό ..ο θάνατος σου η Ζωή μου ..!
Τα σενάρια ήταν λίγα… Ιός -πανδημία , πυρηνικά -μόλυνση , Χειμωνας – παγετώνας…. και τα τρία σενάρια αν ψάξεις είναι στο πεδίο αυτή την στιγμή … απλά τώρα έρχεται και ένα ακόμα τρελό σενάριο…(Το γνωρίζω ότι είναι τρελό απλά το δηλώνω εδώ ως σενάριο να εμποδιστεί όσο μπορεί η τουλάχιστον μια στο δις αν το κάνουν έτσι κάποιοι να γνωρίζουν τι παίχτηκε ) ….
Πάμε για κλείσιμο με Κορέα και την ανάγκη σου να είσαι έτοιμου για όλα…
Αν αύριο όλα τα κράτη , τα κράτη που είναι γονατιστά στους επικυρίαρχους ..παρουσιάσουν ζημιές στην ενέργεια , στο ίντερνετ και στις επικοινωνίες… αν για μερικές μέρες ακούσουμε οτι έπεσε αυτό , έπεσε εκείνο ..ότι το σύστημα τάδε δεν μπορεί να αντεπεξέλθει λόγω ντόμινο κοκ…ΕΣΥ πως μπορείς να γνωρίζεις ότι αυτό ΟΝΤΩΣ έγινε ..Όντως συνέβη λόγω της έκρηξης ..η απλα στήθηκε το καλύτερο σατανικό σχέδιο εξόντωσης σου ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ….
Αν «αύριο» με πεσμένες τις επικοινωνίες , με ασταθή τα ΜΜΕ, με λιγότερο ίντερνετ …μάθεις ότι ο Κιμ πάτησε το κουμπί και έσκασε μια βόμβα σε πολιτεία της Αμερικής ..πως θα γνωρίζεις αν είναι πυρηνική η μουφα ; ..ΔΕΝ θα το γνωρίζεις,..ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ τα παρελκόμενα ενός γεγονότος ..είτε αυτό λέγεται οικονομικό κραχ, είτε λέγεται ενεργειακό κραχ , είτε λέγεται πολεμικό συμβάν !!
Εν κατακλείδι αν παρατηρήσεις καλά θα δεις ότι το σύστημα προσπαθεί βήμα βήμα στο παζλ να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να δεχθείς τα αποτελεσματα μια «καταστροφής » δημιουργώντας μια ελεγχόμενη σε εμβέλεια καταστροφή ….έτσι ώστε εσύ να πιστέψεις ότι όλα αυτά πλέον που θα χάσεις ..Ελευθερία , τροφή , καταπίεση , Ελευθερία του λόγου και της άποψης και πόσα ακόμα δεν μπορώ να φανταστώ …
Αυτό ήταν η πρόσφορα μου σε πληροφορία για να μπορέσω όσο μπορώ να καλύψω διαθέσεις εξαπάτησης από την παγκόσμια ελίτ!
Είτε κανονικό είτε στημένο ένα είναι το σίγουρο …η αυτάρκεια σου , η αποθήκευση σου , ο χρόνος που δεν θα έχεις ανάγκη το σύστημα τους ..υπάρχει δεν υπάρχει αυτό είναι η καλύτερη σου άμυνα …ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΜΕΛΕΙΣ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ !
Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις