Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Βούιξε η Γλυφάδα: Ο παντρεμένος πρώην υπουργός, τα βιάγκρα και τα μοντέλα… τον έπιασαν στα πράσα!

Πώς έπιασαν στα πράσα παντρεμένο πρώην υπουργό με μοντέλα επί πληρωμή στη Γλυφάδα;


Γλυφάδα ώρα 04.15 το πρωί. Σε διαμέρισμα στη Γλυφάδα ο παντρεμένος πρώην Υπουργός συναντά τον φίλο του και γνωστό νταραβεριτζή της νύχτας.

Ο φίλος έχει πάρει την σοκολάτα του από τον Υπουργό για να του εξασφαλίσει τρία κορίτσια που έχουν μάθει να δίνουν δικαιώματα τα ξημερώματα.



Τα κορίτσια φτάνουν με μικρό μαύρο αυτοκίνητό που με το ζόρι χωράει δυο άτομα, γνωστής Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ανεβαίνουν γρήγορα στον τρίτο όρο της πολυκατοικίας όπου τους περιμένει ο πρώην Υπουργός ετοιμοπόλεμος και φορτωμένος με τα απαραίτητα βοηθήματα.



Το πάρτι ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Όμως η ηλικία του πολιτικού σε συνδυασμό με τις φωνές σε υψηλό τόνο μιας εκ των τριών κοριτσιών διακόπτουν απότομα το πάρτι.

Γείτονες ενημερώνουν το αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας για διατάραξη κοινής ησυχίας και το περιπολικό σκάει στο κατώφλι της πολυκατοικίας.

Και ενώ στην αρχή σκάει ο νταραβεριτζής για να δώσει εξηγήσεις στα όργανα, λίγα λεπτά μετά βγαίνει ο πρώην υπουργός ο οποίος εξηγεί στους αστυνομικούς ότι έβλεπαν ταινία σε δυνατή ένταση…

Οι κοπέλες φοβήθηκαν… και αφού πληρώθηκαν αδρά επέστρεψαν στο στέκι του Μακρόπουλου για να συνεχίσουν μέχρι τα ξημερώματα…

Οι τρεις κοπέλες φέρονται μάλιστα να είναι μοντέλα από τον γνωστό διαγωνισμό Σταρ Πελοπόννησος…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις