Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟΣΗ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" και "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Ο ΝΟΥΣ…


ΤΟΣΗ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" και "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Ο ΝΟΥΣ…

του Γιάννη Κάιρα, μέλος της Πλεύσης Ελευθερίας


Ήρθε λοιπόν ο Μακρόν σε ένα ακόμα επικοινωνιακό παιχνίδι του ιερατείου της Ε.Ε. που συντηρεί με τους εδώ υπηρέτες του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Χ.Α. Ένωση Κεντρώων και ΠΟΤΑΜΙ το σφαγιαστικό για τον λαό και την χώρα καθεστώς των Μνημονίων.
Ήρθε και με την παρουσία του καταλύθηκε κάθε έννοια Δημοκρατίας και Συνταγματικού δικαιώματος σε διαμαρτυρία πολιτών απέναντι στο Καθεστώς, με ΜΑΤ να διαλύουν με την βία συγκεντρώσεις, να απαγορεύεται η κυκλοφορία και η συνάθροιση πολιτών, με εντολή του "Αριστερού " Τσίπρα, στην πρωτεύουσα που γεννήθηκε η Δημοκρατία!
Ήρθε και μαζί με την γνωστή υπηρετική ομάδα των Μνημονίων Τσίπρα Μητσοτάκη κ.α, βεβήλωσε τον χώρο της Πνύκας, παραβιάζοντας κάθε έννοια ηθικής απέναντι σε ένα λαό δημοκρατικό, απέναντι σε μια χώρα που της έχουν καταλύσει την κυριαρχία της.
Έφυγε λοιπόν παίρνοντας στις "τσέπες του " την τελευταία ρανίδα αίματος του Ελληνικού Λαού, την τελευταία "σάρκα " της Χώρας που απλόχερα του χάρισε ο άξιος συνεχιστής, των πιο εφιαλτικών προδοτών, ο Τσίπρας και η παρέα του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Τόση "Αριστερά " και "Δημοκρατία" δεν την χωρά ο νους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις