Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Η Ελλάδα έχει “πνιγεί” από δήθεν Πρόσφυγες…


Η Ελλάδα έχει “πνιγεί” από δήθεν Πρόσφυγες…

Τάσος Σαμπάνης-Οικονομολόγος-Μέλος της ΠΕ ΛΑΕ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ  

Οι ισλαμοφασίστες του ISIS και του FSA παρακαλούν “ τον αιματοβαμμένο Άσσαντ”, για ένταξη στη Γενική Αμνηστία!

 

 Και όμως υπάρχουν τζιχαντιστές και στην Ελλάδα…

 

Η απελευθέρωση του Ανατολικού Χαλεπίου  και η απόκρουση  επανακατάληψης  της Παλμύρας  από τους ισλαμοφασιστοπιθήκους του  ISIS και του FSA (παιδιά…  της  “Αραβικής Άνοιξης” - made in USA), έγινε από τον Συριακό Στρατό! Αυτό είναι γνωστό. Σύμφωνα με απόρρητα έγγραφα (που ενεχυριάσθηκαν σε πολύ περιορισμένο αριθμό στελεχών της ΛΑΕ  και με όρους απόλυτης εχεμύθειας)  τα ανθρωπόμορφα κτήνη  των “εκδημοκρατιστών” της Συρίας , παρακαλούν για ένταξη στη Γενική Αμνηστία του “αιματοβαμμένου Άσσαντ” , παραδίδοντας τον οπλισμό τους και τα στόματα ανοίγουν και ομολογούν απίστευτα πράγματα, ακόμη και για μερικούς, όπως η ταπεινότητα μου, που παρακολουθούμε εδώ και έξη χρόνια τα τεκταινόμενα στη Συρία, έχοντας πληροφόρηση στο έπακρο!
Ήρθε η ώρα πλέον, να αποκαλύψουμε Δημόσια το ρόλο κάποιων Τζιχαντιστών- Εκδημοκρατιστών  στη Χώρα μας και τις διασυνδέσεις τους, ακόμη και με κυβερνητικά κλιμάκια , όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω.
Επειδή η Χώρα μας, στην κυριολεξία, έχει  “πνιγεί”, από δήθεν πρόσφυγες, πρώην αποκεφαλιστές και έμμισθους μισθοφόρους,   οι οποίοι, φυσικά, θα γίνουν υποχρεωτικά αποδεκτοί ως μόνιμοι κάτοικοι στην Πατρίδα μας  (ο εκτιμούμενος αριθμός υπολογίζεται σε μίνιμουμ 300.000, συμπεριλαμβανομένων άλλων επίσης μη καταχωρηθέντων , που ξεπερνούν ήδη τις 500.000) , από σήμερα , ότι πληροφορούμαστε, θα κοινοποιείται σε όλους τους συμπολίτες μας, μέσω των μέσων δικτύωσης και όχι μόνο. Εδώ σας δίνουμε ένα link , σχετικά με την απελευθέρωση του Ανατολικού Χαλεπίου, τόσο από τους “μετριοπαθείς ισλαμιστές του FSA”  (οι δήθεν εξεγερμένοι μισθοφόροι και συνεργάτες του ISIS και παντού η τριάστερη σημαία, κληροδότημα της Γαλλικής Αποικιοκρατίας αγκαλιά με την Μαύρη σημαία του ISIS)




Κατά τη διαδικασία απελευθέρωσης των τελευταίων συνοικιών του Χαλεπίου, συνελήφθη ο τζιχαντιστής που είχε αποκεφαλίσει δημόσια τον 12χρονο Παλαιστίνιο, καθώς προσπαθούσε να διαφύγει.
Θυμάστε το ανθρωπόμορφο κτήνος του "ελεύθερου συριακού στρατού"; Αυτούς που υποστηρίζουν στην Ελλάδα κάποιοι “ Α-ριστεροί”.  
Το μόνο του έγκλημα ήταν ότι ήταν Παλαιστίνιος... 



Αναμνηστική φωτγραφία του ηγέτη της ISIS στη Συρία με τον Μακαίην!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις