Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Τηλεοπτικά ρεπορτάζ αγιοποιούν «τους καημένους τους συμβολαιογράφους…»


Τηλεοπτικά ρεπορτάζ αγιοποιούν «τους καημένους τους συμβολαιογράφους…»

Λεωνίδας Παπαδόπουλος

Προχθεσινό non paper του Μαξίμου, που αναδημοσιεύει ανώνυμα το κυβερνητικό φερέφωνο ΑΠΕ-ΜΠΕ, μας προπαγανδίζει πόσο χρήσιμοι είναι οι πλειστηριασμοί της λαϊκής περιουσίας

 


1. Προχθεσινό non paper του Μαξίμου, που αναδημοσιεύει ανώνυμα το κυβερνητικό φερέφωνο ΑΠΕ-ΜΠΕ, μας προπαγανδίζει πόσο χρήσιμοι είναι οι πλειστηριασμοί της λαϊκής περιουσίας
2. Τηλεοπτικά ρεπορτάζ αγιοποιούν τους "καημένους τους συμβολαιογράφους που κάνουν απλά τη δουλειά τους", με δημοσιογράφους που χωρίς να το ψάξουν καθόλου και χωρίς αντίλογο αφήνουν τον κάθε Παπαθέου να λέει αισχρά ψεύδη όπως ότι δεν αναλαμβάνει τραπεζικούς πλειστηριασμούς!!!!
3. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση σε πλήρη ταύτιση με τα τραπεζικά συμφέροντα τάσσονται επίσημα υπέρ των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
5. Στο Άργος, την Τετάρτη, η αστυνομία προέβη σε συλλήψεις αγωνιστών του Κινήματος κατά των πλειστηριασμών, μετά από την επιτυχημένη δράση στο Ειρηνοδικείο.
4. Ο Ρούσκας, επικεφαλής του κυκλώματος των πλειστηριατζήδων-συμβολαιογράφων και υπόδικος για σοβαρά εγκλήματα για το Παραδικαστικό νο2, ματαιώνει με αστείες προφάσεις τη Γενική Συνέλευση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών με θέμα τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, την Πέμπτη, υπό την πίεση του Κινήματός μας.
Αντ'αυτής, κάνει ΔΣ εν κρυπτώ και με κατεβασμένα ρολά! Τα κανάλια δεν έπαιξαν τίποτα παρά μόνο τα ψέματα του Παπαθέου, αρνούμενα να προβάλλουν το γεγονός ότι την Τρίτη ξεκίνησε προκαταρκτική εξέταση για μαϊμού πλειστηριασμό εκ μέρους του.
5. ΔΝΤ, ΕΕ, τραπεζίτες, funds και όλο το ντόπιο πολιτικό τους προσωπικό έχουν λυσσάξει.
Θέλουν όλη η λαϊκή περιουσία στην Ελλάδα να περάσει στα χέρια των funds, ταχύτατα, μαζικά και βίαια.
6. Θα ονοματιστούν και θα αναλάβουν την ευθύνη των πράξεών τους όλα εκείνα τα φυσικά πρόσωπα τα οποία θα αποπειραθούν να διαπράξουν αυτό το κοινωνικό έγκλημα. Όπως όλοι μας, επώνυμα επιλέγουμε στρατόπεδο... Δεν θα κρυφτεί κανείς πίσω από, αν και δημόσιες, δαιδαλώδεις διαδικασίες.
7. Το Κίνημά μας έχει σκοπό τα κλιμακώσει τη δράση του σε όλα τα επίπεδα. Ήδη έχουν μηνυθεί αρκετοί συμβολαιογράφοι που έχουν επιχειρήσει να ολοκληρώσουν μαϊμού πλειστηριασμούς.
Έχουμε αποκαλύψει τα σχέδιά τους, τη διαπλοκή τους και γνωρίζουμε πολλά ακόμα.
Αρχικοράκια-συμβολαιογράφοι πλειστηριατζήδες όπως μια ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΑ της Eurobank (δεν την ονοματίζουμε ακόμα-θα γίνει αν και εφόσον χρειαστεί) έχουν ξεκινήσει να ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ των πλειστηριασμών, ΥΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΠΙΕΣΗ.
Το παράδειγμά της να ακολουθήσουν ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, μπας και προλάβουν να σώσουν την ψυχή τους από την ΚΟΛΑΣΗ που έχει ανοίξει διάπλατα τις πύλες της και τους περιμένει.
Μη διανοηθεί κανείς τους να προχωρήσει σε παράνομους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, γιατί θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη και το Λαό

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις