Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Έκτακτη Συνεδρίαση του “Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας” για το θέμα της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης»

Μετά τα Σκόπια και την ανακατωσούρα που επέφεραν οι ¨δικοί μας πράκτορες εκεί¨( έχουμε εκπληκτική συνέχεια με την αναγνώριση της Ελληνικής ορθόδοξης μειονότητας )… κύριε Κοτζιά   , σειρά έχει η Θράκη μας .

Αιτία ;  Κάτι που όλοι μας κρύβουν !!
Η πισώπλατη μαχαιριά στην Ελλάδα από το  Συμβούλιο της Ευρώπης , που  μας ζήτησε να αναγνωρίσουμε ως “τουρκική” την μειονότητα της Θράκης!
Ας το διαψεύσει κάποιος .
Τούτο αποπειράται τώρα , με προκάλυψη την  σωστότερη διατύπωση στην γνωστή τροπολογία , προκειμένου  να προστατευτεί  τάχα μου η   Συνθήκη της Λωζάννης , το υπάρχον πολιτικό μας σύστημα , αδύναμο να αντιδράσει , αφού , δεν μπορεί να γίνει μια γροθιά.
Τούτο συνιστά πρωτόγνωρο πολιτικό έγκλημα και  ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!
Μην παραξενευτείτε  αν ¨πέσει η κυβέρνηση ¨ και η κάθε επόμενη κυβέρνηση εξαιτίας αυτού του θέματος . Εάν το αποφασίσουμε , θα ακολουθήσει μια ομοβροντία αποκαλύψεων επί πολλών σημαντικών θεμάτων που θα ταρακουνήσει τα θεμέλια  , προκειμένου  να συμβεί  , πάντα , με την βοήθεια της ομάδας υψηλής αστυνόμευσης , αλλά , και άλλων ομάδων που ξέρετε ,  πλην όμως δεν ξέρετε τον σκοπό τους.
Αυτό είναι το όπλο μας … οι αποκαλύψεις η οργάνωση όλης της ¨εθνικής αντίστασης ¨ και η στήριξη των υγειών κοινωνικών αντιδράσεων .
Σιγά – σιγά όλοι θα συνειδητοποιήσετε  ότι , οι ΦΥΛΑΚΣΕ , ανέλαβαν δράση .
Ας πει κάποιος στους  Πολιτικούς μας ότι , με αυτά και αυτά  τόσα χρόνια ,  χάνουν το δικαίωμα και την επιρροή του  σε θέματα που άπτονται στα εθνικά μας ζωικά συμφέροντα .
Η επιπολαιότητα και η απειρία με την οποία το  – ελεγχόμενο από συμφέρονται και τις γνωστές ομάδες πίεσης  – πολιτικό σύστημα αντιμετώπισε το ευαίσθητο αυτό εθνικό μας θέμα , είναι απερίγραπτη
Ο λαός , η κοινωνία , οι πολίτες  μέσω του «Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας»  που συγκροτήθηκε πρόσφατα από απλούς πολίτες σαν εσάς ,  για αυτό τον σκοπό , θα καθορίσουν τις εξελίξεις σε αυτό το ευαίσθητο εθνικό θέμα .
Θέτουμε από σήμερα 29/9/2017 έως 8/10/2017  σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ το σχετικό με την αναγνώριση της  «Τουρκική Ένωση Θράκης»  εθνικό θέμα αλλά, και όλο το πλαίσιο μέσα στο οποίο ανάγεται αυτή η υπόθεση .
Θα παρακαλέσουμε όλα τα ευαίσθητα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  να φιλοξενήσουν και να προκαλέσουν συζητήσεις για το θέμα αυτό , με μόνη σκοπιμότητα το εθνικό μας συμφέρον
 Όλα  τα ΜΜΕ ( που αγαπούν αυτόν τον τόπο ) να  το ανεβάσουν ψηλά στην ατζέντα το επόμενο χρονικό διάστημα . Συζητήσεις , αναλύσεις , εκπομπές και άλλα .
  Όλους τους επιφανείς δημοσιογράφους ,τους κυρίους  καθηγητές  επί εθνικών θεμάτων , προσωπικότητες και όλους τους ευαισθητοποιημένους και σκεπτόμενους πολίτες , να πουν τεκμηριωμένα την άποψή τους δημόσια .
Αναπτύξετε τις απόψεις , δείξετε την αγωνιά σας , το όραμά σας , την άξια σας , την ψυχή σας , την δύναμή  σας  , επώνυμα ή ανώνυμα  σε μια ¨δημόσια κοινή συνεδρίαση πανελλαδικής εμβέλειας ¨ που δεν ξανάγινε ποτά , και που , ας την ονομάσουμε ,  ΑΜΕΣΗ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΉ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ
Αυτό το υλικό θα λάβουμε υπόψη μας  , αυτός ο ωκεανός γνώσης , λογικής και σοφίας , θα αποτελέσει την πυξίδα μας  κατά την συνεδρίασή μας για το επίμαχο θέμα την 10/10/2017
Σ.Ε.Α /Δ.Σ
hellas.n.s.team@gmail.com
Αθήνα , 28.9.2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις