Οι δημοσιεύεις απηχούν απόψεις των αναγνωστών και η σελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει. 
Εάν βρεθούν τύπου δημοσιεύσεις ψευδής θα διαγράφονται άμεσα!

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017

Έκτακτη Συνεδρίαση του “Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας” για το θέμα της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης»

Μετά τα Σκόπια και την ανακατωσούρα που επέφεραν οι ¨δικοί μας πράκτορες εκεί¨( έχουμε εκπληκτική συνέχεια με την αναγνώριση της Ελληνικής ορθόδοξης μειονότητας )… κύριε Κοτζιά   , σειρά έχει η Θράκη μας .

Αιτία ;  Κάτι που όλοι μας κρύβουν !!
Η πισώπλατη μαχαιριά στην Ελλάδα από το  Συμβούλιο της Ευρώπης , που  μας ζήτησε να αναγνωρίσουμε ως “τουρκική” την μειονότητα της Θράκης!
Ας το διαψεύσει κάποιος .
Τούτο αποπειράται τώρα , με προκάλυψη την  σωστότερη διατύπωση στην γνωστή τροπολογία , προκειμένου  να προστατευτεί  τάχα μου η   Συνθήκη της Λωζάννης , το υπάρχον πολιτικό μας σύστημα , αδύναμο να αντιδράσει , αφού , δεν μπορεί να γίνει μια γροθιά.
Τούτο συνιστά πρωτόγνωρο πολιτικό έγκλημα και  ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!
Μην παραξενευτείτε  αν ¨πέσει η κυβέρνηση ¨ και η κάθε επόμενη κυβέρνηση εξαιτίας αυτού του θέματος . Εάν το αποφασίσουμε , θα ακολουθήσει μια ομοβροντία αποκαλύψεων επί πολλών σημαντικών θεμάτων που θα ταρακουνήσει τα θεμέλια  , προκειμένου  να συμβεί  , πάντα , με την βοήθεια της ομάδας υψηλής αστυνόμευσης , αλλά , και άλλων ομάδων που ξέρετε ,  πλην όμως δεν ξέρετε τον σκοπό τους.
Αυτό είναι το όπλο μας … οι αποκαλύψεις η οργάνωση όλης της ¨εθνικής αντίστασης ¨ και η στήριξη των υγειών κοινωνικών αντιδράσεων .
Σιγά – σιγά όλοι θα συνειδητοποιήσετε  ότι , οι ΦΥΛΑΚΣΕ , ανέλαβαν δράση .
Ας πει κάποιος στους  Πολιτικούς μας ότι , με αυτά και αυτά  τόσα χρόνια ,  χάνουν το δικαίωμα και την επιρροή του  σε θέματα που άπτονται στα εθνικά μας ζωικά συμφέροντα .
Η επιπολαιότητα και η απειρία με την οποία το  – ελεγχόμενο από συμφέρονται και τις γνωστές ομάδες πίεσης  – πολιτικό σύστημα αντιμετώπισε το ευαίσθητο αυτό εθνικό μας θέμα , είναι απερίγραπτη
Ο λαός , η κοινωνία , οι πολίτες  μέσω του «Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας»  που συγκροτήθηκε πρόσφατα από απλούς πολίτες σαν εσάς ,  για αυτό τον σκοπό , θα καθορίσουν τις εξελίξεις σε αυτό το ευαίσθητο εθνικό θέμα .
Θέτουμε από σήμερα 29/9/2017 έως 8/10/2017  σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ το σχετικό με την αναγνώριση της  «Τουρκική Ένωση Θράκης»  εθνικό θέμα αλλά, και όλο το πλαίσιο μέσα στο οποίο ανάγεται αυτή η υπόθεση .
Θα παρακαλέσουμε όλα τα ευαίσθητα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  να φιλοξενήσουν και να προκαλέσουν συζητήσεις για το θέμα αυτό , με μόνη σκοπιμότητα το εθνικό μας συμφέρον
 Όλα  τα ΜΜΕ ( που αγαπούν αυτόν τον τόπο ) να  το ανεβάσουν ψηλά στην ατζέντα το επόμενο χρονικό διάστημα . Συζητήσεις , αναλύσεις , εκπομπές και άλλα .
  Όλους τους επιφανείς δημοσιογράφους ,τους κυρίους  καθηγητές  επί εθνικών θεμάτων , προσωπικότητες και όλους τους ευαισθητοποιημένους και σκεπτόμενους πολίτες , να πουν τεκμηριωμένα την άποψή τους δημόσια .
Αναπτύξετε τις απόψεις , δείξετε την αγωνιά σας , το όραμά σας , την άξια σας , την ψυχή σας , την δύναμή  σας  , επώνυμα ή ανώνυμα  σε μια ¨δημόσια κοινή συνεδρίαση πανελλαδικής εμβέλειας ¨ που δεν ξανάγινε ποτά , και που , ας την ονομάσουμε ,  ΑΜΕΣΗ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΉ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ
Αυτό το υλικό θα λάβουμε υπόψη μας  , αυτός ο ωκεανός γνώσης , λογικής και σοφίας , θα αποτελέσει την πυξίδα μας  κατά την συνεδρίασή μας για το επίμαχο θέμα την 10/10/2017
Σ.Ε.Α /Δ.Σ
hellas.n.s.team@gmail.com
Αθήνα , 28.9.2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις