Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Κινδυνεύουν αστυνομικοί .Σύριοι, Ιρακινοί και Αφγανοί εκπαιδεύονται από αντιεξουσιαστές εντατικά και στο αντάρτικο πόλης . Ετοιμάζονται …

… για ¨πόλεμο¨ ή θα ¨καταλήξουν¨ σε τρομοκρατικό κτύπημα τύπου ISIS ;

Δεν υπερβάλλουμε καθόλου . Από τα τάγματα εφόδου των οπαδών του Χίτλερ , φτάσαμε γρήγορα , στα αντιφασιστικά Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών .
Ψυχίατρος πουθενά !!
Οι ¨νέοι πρωταγωνιστές , ¨δεν επιδίδονται μόνο σε καθημερινές ρίψεις μολότοφ κατά των Ματ, ξυλοδαρμούς δημοσιογράφων ( συνεργείο ANT1) , βανδαλισμούς ( θυμηθείτε την καταστροφή της Ερμού τον Ιούλιο ) , πυρπoλισμούς λεωφορείων και τρόλεϊ – όπως στην Πατησίων – και πολλά άλλα .
Αλλά , ετοιμάζονται για μεγάλης κλίμακας σύρραξη .
Πίσω από όλα αυτά βρίσκονται δυστυχώς ΚΑΙ αθλητικοί σύλλογοι που έντεχνα καλλιεργούν την επικίνδυνη αυτή αντιπαλότητα …. για να επιβιώσουν οικονομικά.
Από το σύλλογο του Κ στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης που διοργάνωνε μαθήματα πολεμικών τεχνών για την «Πατριωτική Πολιτοφυλακή» και την ομάδα Kick boxing του Δ.Π , φτάσαμε στο γυμναστήριό πολεμικών τεχνών Muay Tai και MMA , του H.Λ στα Εξάρχεια , ο ιδιοκτήτης του οποίου αυτοαποκαλείται » αντιφασίστας μπατσοφονιάς ¨ και ο οποίος καλύπτεται πίσω από τον γνωστό Αθλητικού Συλλόγου Α , που διοργανώνει και αυτός αντιφασιστικά τουρνουά πολεμικών τεχνών .
Η κατάσταση έχει ξεφύγει καιρό τώρα με θεατές όχι μόνο την κοινωνία , αλλά, και τις δυνάμεις ασφαλείας .
Αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι ….μας ¨ψεκάζουν ¨
Ένας συνασπισμός ¨τρομοκρατίας ¨ συγκροτείται λοιπόν , εκπαιδεύεται συγκεκαλυμμένα και δρα καθημερινά , γελοιοποιώντας τις αρχές ασφαλείας της χώρας- οι οποίες αφήνουν να ευνοηθεί ότι ¨ελέγχουν τάχα μου την κατάσταση – και θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο την εσωτερική ασφάλεια .
Μα εκτεταμένη αντεπίθεση ¨του συνασπισμού αυτού ¨ με πρόσχημα μια αντίδραση στον αντιφασιμό ( αντιναζισμός και αντιφασισμός, στην πράξη) , ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ανά πάσα στιγμή ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ , να μας αποσταθεροποιήσει και να μας εκθέσει παντού .
Δεν είναι μόνο αυτό. Ό,λο αυτό το περιβάλλον είναι πλέον το ιδανικό να καλλιεργήσει τρομοκρατικό κτύπημα τύπου ISIS , σε μια περίοδο που η τρομοκρατική αυτή Ισλαμική οργάνωση καταρρέει , και ¨χωρίς μυαλό πλέον ¨ ξεσπά όπου βρίσκει πρόσφορο έδαφος .
Πιστέψτε μας οι διασυνδέσεις από το εσωτερικό , φτάνουν μέχρι την ισλαμική αυτή οργάνωση .
Με τις δυνάμεις που διαθέτομε ( και την βοήθειά σας με την μορφή παροχής ανώνυμων πληροφοριών ) , παρακολουθούμε και καταγράφουμε ό,τι σχετίζεται με αυτήν την πραγματικότητα .
Η παρουσίαση του θέματος συνεχίζεται, αφού , και η – εις σε βάθος – έρευνά μας , επίσης συνεχίζεται!!
Το ίδιο και οι εκπλήξεις !!
omada.h.policing@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις