Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ… (βίντεο)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η ξαδέρφη Χατούνε είναι μια χριστιανή Ασσύρια που έζησε όλη την φρίκη της μουσουλμανικής καταπιεστικής εξουσίας στην νοτιοανατολική Τουρκία.

Είναι πολύ χαρακτηριστικές οι διηγήσεις της από το σχολείο πως χτυπούν οι μουσουλμάνοι δάσκαλοι τα χριστιανόπουλα που υποχρεούνται να κάνουν μάθημα ισλαμικής θρησκείας. Ο δάσκαλος τους χτυπούσε με μανία στα χέρια συχνά τόσο δυνατά που το δέρμα γδέρνονταν και φαίνονταν τα κόκαλα του χεριού. Δεν τους επέτρεπαν να πάνε στην εκκλησία παρά του ότι δεν είχαν μάθημα το Σαββάτο. Αν κάποιος το τολμούσε, θα είχε σκληρή τιμωρία την Δευτέρα στο σχολείο.
Όταν κάποιος συμμαθητής της τόλμησε να γράψει στον πίνακα κάτι στα αραμαϊκά ο δάσκαλος που μπήκε μέσα στην τάξη άρχισε να ουρλιάζει για την «ιεροσυλία» αυτή και τον πλάκωσε στο ξύλο και μετά όλοι με ανοιχτά τα χέρια έτρωγαν ξυλιές από τον χάρακα του φανατικού δασκάλου.
Στη συνέχεια περιγράφει την ιστορία μιας γυναίκας χριστιανής από την βόρειο Συρία που βιάστηκε μπροστά στον σύζυγο της τον οποίο μετά τον έσφαξαν και αυτή την βασάνισαν. Σκηνές φρίκης από τα βασανιστήρια των χριστιανών. Συνολικά 218 κοπέλες χριστιανές βασιστήκαν και βασανίστηκαν από τους φανατικούς μουσουλμάνους, ενώ σε τρεις της… έκοψαν το στήθος.
Παρακάτω μια δημόσια σκηνή βασανισμού ενός χριστιανού ονόματι Ιωσήφ.
Μια κατασκήνωση ονόματι Αβραάμ στην νοτιοανατολική Τουρκία όπου δυο χριστιανοί καταπιέζονται από 3000 μουσουλμάνους.
Το Κοράνι και η Σαρία, όπως αναφέρει η αδερφή Χατούνε, είναι η αιτία αυτής της φρίκης. Η ζωή για ένα χριστιανό στην Τουρκία είναι καταπίεση και ένας συνεχής βασανισμός.
Αλήθεια, τι έχουν να πουν για όλα αυτά οι διάφοροι ισλαμολάγνοι και προσφάτως τουρκολάγνοι ???
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις