Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ "ΚΥΝΗΓΑΕΙ" ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ! ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ!!!

Και όμως. Δεν είναι η κυβέρνηση Τσίπρα στην οποία κάνει σφοδρή αντιπολίτευση ο Χίος για να τον κλείσει φυλακή. Δεν είναι ούτε καν η...


πρώην σύζυγος του Μίνωα Κυριακού, για την οποία ο δημοσιογράφος έγραψε τόσο και τόσα σε βάρος της μετά τον θάνατο του μεγαλοεπιχειρηματία. Είναι...Μητροπολίτης εκείνος που θέλει τον Στέφανο Χίο στη φυλακή!
Σύμφωνα με το periodista.gr, ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει  από το πρωί της Τετάρτης αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων, με τη συνδρομή δικαστικού επιμελητή, προκειμένου συλλάβουν τον δημοσιογράφο, Στέφανο Χίο.

Χθες το πρωί, οι αστυνομικοί και ο δικαστικός επιμελητής πήγαν σπίτι του δημοσιογράφου, χωρίς να καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

Η σύλληψη του δημοσιογράφου έχει διαταχθεί κατόπιν εντολής εισαγγελέα, καθώς εκκρεμούσε από το Πρωτοδικείο Σπάρτης μήνυση του μητροπολίτη Χρυσόστομου σε βάρος του.

Σημειώνεται πως τη μήνυση σε βάρος του Στέφανου Χίου την είχε καταθέσει πριν από περίπου 10 χρόνια ο μητροπολίτης Χρυσόστομος, ωστόσο εκδικάστηκε προ ημερών, με τον μητροπολίτη να την κερδίζει.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις