Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ BOMBA Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΓΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Σε μια χώρα που η πολιτική και τραπεζική συμμορία κάνει πλιάτσικο άνευ προηγουμένου παραβιάζοντας κάθε έννοια δικαίου Εθνικού και Ευρωπαϊκού τέτοια θα βλέπουμε και θα αποκαλύπτουμε και το τραγικότερο όλων είναι πως γίνεται με τις πλάτες την ανοχή και την έγκριση των περιβόητων Ευρωπαϊκών θεσμών...Μιας Ευρώπης παραδομένης σε μια παρέα τραπεζιτών με επικεφαλής του ίδιους τους κεντρικούς τραπεζίτες...
Ολοι μας θυμόμαστε την περιβόητη αξιοποίηση των ακινήτων του δημοσίου που έπραξε η συγκυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ όπου 14 ακίνητα του Ελληνικού δημοσίου περάσανε στα χέρια θυγατρικής της Εθνικής τράπεζας και σε μια νύχτα αυτή η εταιρεία πέρασε σε χέρια κάποιου κυρίου εβραϊκής καταγωγής με την επωνυμία Benny steinmetz..

Eπισκεπτόμενος κάποιος την επίσημη σελίδα της εν λόγω εταιρείας η οποία είναι και εισηγμένη στο χρηματιστήριο ήτοι σημαίνει ότι εποπτεύεται και από την αρμόδια επιτροπή κεφαλαιαγοράς θα δει πως είναι ιδιοκτήτης πλέον ενός ακινήτου στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα επί της Μοναστηρίου 326 όπου εκεί στεγάζεται η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης όπως μας ενημερώνει και η επίσημη σελίδα της Ελληνικής αστυνομίας..

Το θέμα του σκανδάλου και τον μεθοδεύσεων πώλησης αυτών των ακινήτων του δημοσίου είχε έρθει στη βουλή το 2013 με σχετική ερώτηση της τότε βουλευτού κυρίας Ραχήλ Μακρή και κατόπιν αποκαλύψεων μας και στις οποίες δεχθήκαμε απειλές και εκβιασμούς από τον νυν Διευθύνοντα σύμβουλο και πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και της ΓΣΕΕ κυρίου πρωτόπαπα..

Ερχεται λοιπόν μετά από τέσσερα χρόνια και σύμφωνα με δημοσίευμα των New york times και με ημερομηνία 14/8/2017 και αποκαλύπτει πως ο εν λόγω κύριος που είναι ιδιοκτήτης του κτηρίου της Γενικής Αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης να μας αποκαλύψει πως έχει συλληφθεί στο Ισραήλ κατόπιν διεθνούς εντάλματος για απάτες στην Νέα Γουινέα την περίοδο που πήγε το ΔΝΤ..

Βλέπεται τα διεθνή κοράκια πηγαίνουν σε χώρες που μπροστάρηδες έχουν παγκόσμιους θεσμούς τύπου ΔΝΤ και κάνουν πλιάτσικο στις χώρες αυτές..

Και αναρωτιόμαστε εμείς είναι δυνατόν σε μια χώρα που θέλει να λέγεται και ευρωπαϊκή το Ελληνικό δημόσιο να πληρώνει μισθώματα για την Στέγαση αστυνομικών αρχών σε ανθρώπους με διεθνή εντάλματα σύλληψης;;;

Ποιος ξεφτίλα χώρα πεθαίνεις....δείτε και τα αποκαλυπτικά έγγραφα και το δημοσίευμα των NEW YORK TIMES








ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΩΝ NEW YORK TIMES

https://www.nytimes.com/2017/08/14/business/dealbook/beny-steinmetz-israeli-billionaire-detained.html?mcubz=0

http://bankstersae.blogspot.gr/2017/09/blog-post_74.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις