Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Βοηθήστε να μην κλείσει ο μοναδικός Σύλλογος Συνδρόμου Down στην Ελλάδα!!

Βοηθήστε να μην κλείσει ο Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδας που υποστηρίζει 400 οικογένειες από όλη την Ελλάδα και 80- 100 παιδιά που είναι στη Θεσσαλονίκη.

Όσοι είναι μακριά υποστηρίζονται μέσω τηλεφώνου, μέσω Internet, με αποστολή υλικού και μέσω των δράσεων. Τα παιδιά που είναι στη Θεσσαλονίκη μεταφέρονται καθημερινά με το λεωφορείο του Συλλόγου (Καλαμαριά-Εύοσμος) ώστε να μπορούν να παρακολουθούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Συλλόγου.

Είναι η πρώτη οργανωμένη ομάδα γονέων με παιδιά με σύνδρομο Down στη χώρα. Πρόκειται για φορέα Παροχής Υπηρεσιών Κοινωνκής Φροντίδας Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα, εγγεγραμμένο στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και εποπτευόμενο από αυτό.


Αντί εισιτηρίου συνδράμουμε με κουπόνια των 5, 10, 15 ευρώ και βοηθάμε ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!.

Μπορείς επίσης να βοηθήσεις τον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος περνώντας από τα γραφεία (Καρανιβάλου 31 – Κάτω Τούμπα,Θεσσαλονίκη) να δει από κοντά το έργο που γίνεται είτε να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς (2310 925 000) ή με mail (down@hol.gr), ώστε να παραλάβουν και την απόδειξη της δωρεάς.






Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις