Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017

Eπιχειρηματίας από τη Σαντορίνη πλήρωσε τον EΝΦΙΑ για «το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Το ποσό των 70.335,24 ευρώ πλήρωσε επιχειρηματίας από την Σαντορίνη, για τον ΕΝΦΙΑ στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στην σελίδα της οργάνωσης στο Facebook αναρτήθηκε και η σχετική ανακοίνωση, με την οποία «Το Χαμόγελο του Παιδιού» λέει «ένα τεράστιο ευχαριστώ».
Το «Χαμόγελο του Παιδιού», στην ανάρτησή του, εξέφρασε τη χαρά του όταν ενημερώθηκε για τη συγκεκριμένη κίνηση και πρόσθεσε ότι «το ποσό κατατέθηκε και η αγωνία μας έληξε».

Αναφέρει δε, ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα συνεχίσει την κινητοποίηση για να εισακουστούν τα δίκαια αιτήματά του σχετικά με την άδικη φορολογία που του επιβάλλεται κάθε χρόνο μέχρι να βρεθεί μια οριστική λύση.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Οργανισμού:
Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κύριο Δημήτρη Νικολούζο για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ
Με μεγάλη μας χαρά δεχτήκαμε το τηλεφώνημα του κου Δημήτρη Νικολούζου από το Art Maisons στη Σαντορίνη, ο οποίος μας ανακοίνωσε ότι θα μας διαθέσει το ποσό των 70.335,24 ευρώ προκειμένου να πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ.
Το ποσό κατατέθηκε και η αγωνία μας έληξε. Ευχαριστούμε τον κον Νικολούζο για την ευαισθησία του και για την τεράστια προσφορά του. Εκτιμούμε πολύ την κίνηση αυτή αν και θα ήταν χρησιμότερο η προσφορά του να πάει απευθείας στα παιδιά και τις οικογένειές που στηρίζουμε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα συνεχίσει την κινητοποίηση για να εισακουστούν τα δίκαια αιτήματά του σχετικά με την άδικη φορολογία που του επιβάλλεται κάθε χρόνο μέχρι να βρεθεί μια οριστική λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις