Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

EKTAKTO - Απορρίφθηκε η πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τον Πάνο Καμμένο - ΤΩΡΑ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στην ομιλία του στη Βουλή,
αναφερόμενος στο αίτημα της ΝΔ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής,είπε ότι για "πρώτη φορά κόμμα κινδυνεύει να κατηγορηθεί ως πολιτικός βραχίονας εγκληματικής οργάνωσης".
Είπε ότι η υπόθεση αυτή θα αποδείξει πως υπάρχουν "τζάμπα μάγκες" και "επί πληρωμή βλάκες και απατεώνες εκπρόσωποι συμφερόντων" στην πολιτική ζωή του τόπου.
Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για πάρα πολλά χρήματα, λαμβάνοντας υπόψη ότι όταν δύο τόνοι καθαρής ηρωίνης "βγουν στον δρόμο και πεθαίνουν παιδιά" κοστίζουν 3 δισ. ευρώ, προσθέτοντας "τα μαύρα λεφτά είναι για να βρίσκουν συνηγόρους υπερασπίσεως".
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε ότι όταν ανοίξει πραγματικά η υπόθεση με Προανακριτική Επιτροπή κάποιοι θα πρέπει να απολογηθούν για ποινικά αδικήματα με πρώτο εκείνο τον εκβιασμό δικαστών, ενώ κατέθεσε ενδεικτικά πρωτοσέλιδα στα Πρακτικά της Βουλής.
Αναφέρθηκε επίσης και σε δεύτερο ποινικό αδίκημα, εκείνο των παράνομα αποκτηθεισών τηλεφωνικών συναλλαγών.
Ο κ. Καμμένος κατέστησε σαφές στην ομιλία του ότι ο ισοβίτης Γιαννουσάκης ήταν εκείνος που επικοινώνησε μαζί του και όχι αντιστρόφως, είπε ότι ο Γιαννουσάκης φοβόταν για τη ζωή του, προσθέτοντας, έκανα το αυτονόητο, επικοινώνησα με τον υπουργό Δικαιοσύνης και εκείνος με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά.
Είπε ότι αποτελεί ηθικό χρέος να καταπολεμήσει τους εμπόρους ναρκωτικών προσθέτοντας "κάποιοι δέχονται να παίρνουν το ματωβαμένο αντίδωρο από το χέρι τους", τονίζοντας "δεν θα προσκυνήσω τους εμπόρους ηρωίνης, όπως δεν προσκύνησα τους εμπόρους των εξοπλιστικών".
Έκανε επίσης, λόγο για στοχοποίηση της οικογένειάς του, προειδοποιώντας τους βουλευτές, ότι "αν δεν τους κάνεις το κέφι, τότε αύριο θα στραφούν κατά της δικής σας οικογένειας".
Επανέλαβε τέλος, τις αναφορές του για καθυστερήσεις στην έκδοση βουλευμάτων "ενώ οι Ηριάννες παραμένουν στην φυλακή", έκανε λόγο για "εκδιδόμενη λάσπη και συκοφαντία από υπανθρώπους του Τύπου" και κατέληξε τονίζοντας ότι στην πολιτική ζωή της χώρας "δεν θα επικρατήσουν οι Εσκομπάρ".
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις