Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017

Η ELDORADO GΟLD ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ «ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ

Η «Eldorado Gold Corporation» ανακοίνωσε σήμερα βρίσκεται σε «εποικοδομητικό διάλογο» με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με αντικείμενο την ανάπτυξη της επένδυσης των Μεταλλείων Κασσάνδρας Χαλκιδικής, της θυγατρικής της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.».
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eldorado Gold, George Burns είπε χαρακτηριστικά : «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τον εποικοδομητικό διάλογο που βρίσκεται σε εξέλιξη με το ΥΠΕΝ.
Πέραν αυτού, την προηγούμενη εβδομάδα το ΥΠΕΝ εξέδωσε μια σειρά αδειών ρουτίνας για το έργο της Ολυμπιάδας, οι οποίες εκκρεμούσαν εδώ και πολύ καιρό. Σαν αποτέλεσμα αυτών των εξελίξεων, έχουμε αποφασίσει την προσωρινή αναβολή της απόφασής μας να θέσουμε τα έργα μας στη Χαλκιδική σε καθεστώς συντήρησης.
 Παράλληλα, είμαστε πεπεισμένοι ότι η διαδικασία της διαιτησίας που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα από την Ελληνική Κυβέρνηση θα ολοκληρωθεί εγκαίρως και αποτελεσματικά, προς όφελος όλων των εμπλεκόμενων μερών».
Αυτή η εξέλιξη αποτελεί απόλυτη επιβεβαίωση όσων είχαμε προβλέψει μέρες πρίν.
«Η ψευτοαριστερά είναι για άλλη μια φορά απροκάλυπτα προδοτική και όλη τη φασαρία και τους λεονταρισμούς τους κάνει για να «φανεί» στο τέλος  ότι «δεν γινότανε αλλιώς» και τελικά θα υποκύψει προδοτικά στην  El-Dorado με χειρότερους όρους από πριν, όπως ακριβώς έκανε και με τα μνημόνια…»
Ούτε εμείς όμως δεν περιμέναμε τόσο άμεση επιβεβαίωση, πριν  ακόμα κλείσει μια εβδομάδα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις