Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Iσραηλινές αρχές: η Συρία χρησιμοποιεί όλο και πιο πολλούς πυραύλους κατά ισραηλινών αεροσκαφών.

Οι ισραηλινές αρχές ασφαλείας πιστοποίησαν μια αύξηση στη χρήση πυραύλων κατά ισραηλινών αεροσκαφών.

Αυτό μετέφερε το ισραηλινό site NRG, επικαλούμενο sites της ισραηλινής ασφάλειας και μετέφρασε η τηλεόραση του al-Mayadeen TV. «Η Συρία έχει όλο και περισσότερες αναδρομές στους πυραύλους της αντιαεροπορικούς εδάφους- αέρος κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών », έγραψε.
Στις 22 του Σεπτέμβρη η συριακή DCA στόχευσε ένα ισραηλινό μη επανδρωμένο αεροσκάφος που βομβάρδιζε θέσεις του συριακού στρατού στα περίχωρα του αεροδρομίου της Δαμασκού. Σύμφωνα με εικόνες βίντεο που κατέγραφαν την εκτόξευση του πυραύλου το αεροσκάφος φαίνεται να χτυπήθηκε.
«Μια κινητοποίηση μη νορμάλ παρατηρήθηκε από τα αντιαεροπορικά συστήματα  πυραύλων της Συρίας έπειτα από την επίθεση κατά της στρατιωτικής επιστημονικής εγκατάστασης στη Συρία εδώ και 3 εβδομάδες », συνεχίζει το ισραηλινό site .
Σύμφωνα με τοςυ σύριους εκτοξεύουν τους πυραύλους τους για να  « φυλάξουν καθαρό τον εναέριο χώρο τους και για να δημιουργήσουν μια  αναχαίτιση και όχι για να δοκιμάσουν να στοχεύσουν τα ξένα αεροπλάνα ».
Αυτά τα συριακά αντίποινα δεν δομούν  « μια δραστηριότητα από πελυράς συρίων κατά των πτήσεων των αεροσκαφών κατά της χώρας τους », πιστεύει ότι μαντεύει το ισραηλινό site.al manar 29.9.17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις