Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΑΤΟ - ΗΠΑ- Σαουδική Αραβία- Ισραήλ- ISIS: Το μαύρο μέτωπο κατά της Συρίας!


ΝΑΤΟ - ΗΠΑ- Σαουδική Αραβία- Ισραήλ- ISIS: Το μαύρο μέτωπο κατά της Συρίας!

Η Επιτροπή Αλληλεγγύης στη Συρία καλεί σε συνέλευση την Παρασκευή 29-9-2017 ώρα 19:00 στην αίθουσα του ΜΑΧΩΜΕ (οδός Αγ. Κωνσταντίνου & Γερανίου 47, 1ος όροφος, Ομόνοια) με θέματα: 

1) Εξελίξεις στη Συρία και την ευρύτερη περιοχή 

2) Απολογισμός-πρόγραμμα δράσης.

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΙΚΗ!


Ανακοίνωση Επιτροπής Αλληλεγγύης στη Συρία
Καταγγελία (παρα) κρατικής επίθεσης σε αντι ιμπεριαλιστική συγκέντρωση αλληλεγγύης σε πρόσφυγες.
Στις 29 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Επιτροπής Αλληλεγγύης στη Συρία, αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Εξωτερικών με αιτήματα:
1) Να αποκατασταθούν οι διπλωματικές σχέσεις Ελλάδας - Συρία (ώστε να πάψει η εκμετάλλευση των προσφύγων από κάποιες ΜΚΟ).
2) Να σταματήσει η εμπλοκή της χώρας μας στο πόλεμο στη Συρία.
Στη διάρκεια της συγκέντρωσης, στην οποία συμμετείχαν δεκάδες αλληλέγγυοι από διαφορετικούς χώρους, έγινε προσπάθεια «αντισυγκέντρωσης» από 8 άτομα , που εμφανίσθηκαν ως Σύριοι, καθοδηγούμενοι από δύο Έλληνες. Οι “διαδηλωτές” κρατούσαν τη σημαία του FSA, που συμμετέχει στο μαύρο μέτωπο του ΝΑΤΟ - ΗΠΑ- Σαουδικής Αραβίας- Ισραήλ- ISIS, (παλιά σημαία της Συρίας, όταν αυτή, ως αποικία, βρισκόταν υπό Γαλλική κυριαρχία).
Είναι η πρώτη φορά που οργανώνεται φασιστικού τύπου ΝΑΤΟική αντισυγκέντρωση σε Αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση στην Αθήνα. Η ΝΑΤΟική και Ευρω-Ενωσιακή χρηματοδότηση σε κάποιες ΜΚΟ φαίνεται να αποδίδει καρπούς. Το επικίνδυνο είναι ότι οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι των ΜΚΟ προσπαθούν να ενδυθούν με την ετικέτα του δήθεν αλληλέγγυου, όταν de facto υπερασπίζονται τη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
Η Συριακή πρεσβεία στην Αθήνα έκλεισε, με ευθύνη της κυβέρνησης Σαμαρά, το 2012. Αντίστοιχα, με πρωτοβουλία της τότε κυβέρνησης έκλεισε η πρεσβεία της Ελλάδας στη Δαμασκό. Αποτέλεσμα; Χιλιάδες Σύριοι πρόσφυγες στη χώρα μας αναγκάζονται να ξοδεύουν εκατοντάδες ευρώ για να πάνε στη πλησιέστερη Πρεσβεία της Συρίας για τα χαρτιά τους, που είναι στη Βουλγαρία. Γραφεία…, επιτήδειοι και κάποιες ΜΚΟ, έχουν στήσει πανηγύρι εκμετάλλευσης. Ποιος έχει συμφέρον από τη μη λειτουργία της πρεσβείας στη χώρα; Οι πρόσφυγες; Όχι βέβαια... Πώς είναι δυνατόν να εμφανίζονται ως αλληλέγγυοι στο Συριακό Λαό όσοι κρατάνε τη σημαία του FSA, που συμμετέχει στο μαύρο μέτωπο του ΝΑΤΟ - ΗΠΑ- Σαουδικής Αραβίας – Ισραήλ - ISIS; Δεν ξεχνάμε τον Παλαιστινιακό Λαό και τους δήμιους του! Αυτοί είναι οι σύμμαχοι του FSA.
Τα προβλήματα των προσφύγων δεν θα τα λύσουν οι χρηματοδοτούμενες από αυτούς που κάνουν τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή ΜΚΟ. Τα προβλήματα του Συριακού Λαού δε θα λυθούν από τους μισθοφόρους.
Να απομονώσουμε την χρηματοδοτούμενη, φασιστική, (παρα)κρατική βία. Είτε διαφωνούμε είτε όχι με το σύνολο των αιτημάτων της Επιτροπής Αλληλεγγύης στη Συρία, η καταγγελία (παρα)κρατικών πρακτικών τύπου “καρφίτσα” μας αφορά όλους.
Όχι στις (παρα)κρατικές επιθέσεις!
Όχι στην εκμετάλλευση των προσφύγων από χρηματοδοτούμενους «προσφυγοπατέρες»!
Όχι στην ΑμερικανοΝΑΤΟική Ιμπεριαλιστική Επέμβαση στη Συρία!
Καμία συμμετοχή της Ελλάδας στο πόλεμο! Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις