Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας αρνήθηκε τις εκθέσεις για τη σύλληψη Ρώσων μαχητών από την ISIS *

© RIA Novosti / Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ρώσοι στρατιώτες στην Συρία. Φωτογραφία αρχείου

ХМЕЙМИМ, 28 Σεπτεμβρίου – РИА Новости.  Δεν υπήρξαν περιστατικά που να αφορούν τη σύλληψη Ρώσων  στρατιωτών στην επαρχία Deir ez Zor ή σε άλλες περιοχές της Συρίας, δήλωσε σε δημοσιογράφους εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας της αεροπορικής βάσης Hmeimim.
Προηγουμένως, τα ΜΜΕ ανέφεραν ότι δύο Ρώσοι στρατιωτικοί δήθεν καταλήφθηκαν από μαχητές της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος» * και ένας άλλος σκοτώθηκε στις μάχες για το χωριό Ash Shula.
‘Όλοι οι στρατιωτικοί των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας, οι οποίοι βρίσκονται στην Αραβική Δημοκρατία της Συρίας, είναι ζωντανοί, υγιείς και εκπληρώνουν τα καθήκοντά τους.  Δεν υπήρξαν επεισόδια που να συνδέονται με τη σύλληψη ή την απώλεια των Ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στην επαρχία Deir ez Zor ή σε άλλες περιοχές της Συρίας », δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας.
[ Σύμφωνα με επίσημες πηγές, από την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης στη Συρία, 37 Ρώσοι στρατιώτες έχουν σκοτωθεί.] [ Στις αρχές αυτής της εβδομάδας, ο στρατηγός Valery Asapov σκοτώθηκε στις μάχες κοντά στο Deir-ez-Zor.]
[ * Η τρομοκρατική οργάνωση απαγόρευσε στη Ρωσία.]
[ Ανάπτυξη της κατάστασης – στο ειδικό έργο RIA Novosti ‘Ο πόλεμος στη Συρία [1]» >>]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις