Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017

MA EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ;;;; Αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ κρατούμενος στο Α.Τ Ακροπόλεως γιατί έκανε προσαγωγή αλλοδαπού...

Υπό κράτηση αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στο Α.Τ. Ακροπόλεως μετά από μήνυση αλλοδαπού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko αστυνομικός εκτελώντας την υπηρεσία του προσήγαγε τον αλλοδαπό στο Α.Τ., γιατί αρνείτο να δώσει τα στοιχεία του για έλεγχο. 
Εκεί, ο αλλοδαπός γνωρίζοντας το γνωστό παραμύθι διαμαρτυρήθηκε και ζητώντας το κινητό του τηλέφωνο για να επικοινωνήσει, όπως είπε, με τους “οικείους”. 
Όμως εκείνος παίρνοντας το κινητό τηλεφώνησε στην άμεση δράση και βεβαία σε δικηγόρο λέγοντας ότι υπήρξε παραβίαση των δικαιωμάτων του από τον αστυνομικό που τον προσήγαγε στο τμήμα( μια που δεν του σερβιρισαν έγκαιρα το απεριτίφ και η σαμπάνια ήταν ζέστη όπως θα είχαν κάνει οι αστυνομικοί στην πατρίδα του σε ανάλογη περίπτωση). 
Υπέβαλε μήνυση εναντίον του οπός είναι και η συνήθης τακτική με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι του αστυνομικού να τον κρατήσουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. 
Ο αστυνομικός μην έχοντας άλλη δυνατότητα αντιμετώπισης αυτής της παράλογης κατάστασης υπέβαλε μήνυση και αυτός εις βάρος του αλλοδαπού κι έτσι κρατούνται και οι δύο στο τμήμα της Ακρόπολης αλλιώς ο αλλοδαπός θα μπορούσε να αφεθεί ελεύθερος.... 

www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις