Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

OTAN ΛΕΜΕ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΜΠ... "ΘΕΑΤΡΟ" Σύμβουλος του Κουρουμπλή γελούσε και έκανε γκριμάτσες όσο μιλούσε ο Μητσοτάκης -Θύελλα στην επιτροπή [VIDEO]

Ενα πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής περιβάλλοντος όπου
συζητήθηκε το θέμα της πετρελαιοκηλίδας και των πολιτικών ευθυνών.

Σύμβουλος του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή γελούσε και έκανε γκριμάτσες κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του προέδρου της ΝΔ. Μάλιστα ο κ.Μητσοτάκης, φανερά εκνευρισμένος, διέκοψε την ομιλία του και της έκανε παρατήρηση.

«Γιατί γελάτε κυρία μου; Σας παρακαλώ, συγκρατηθείτε ή αν δεν μπορείτε να βγείτε έξω». (Στο πρώτο βίντεο στο 00:31)Η συμπεριφορά της πάντως προκάλεσε και άλλες αντιδράσεις. Μόλις κατέβηκε από το βήμα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς ζήτησε την αποβολή της από την πρόεδρο λέγοντας:

«Την παρακολουθώ τόση ώρα, πρώτη φορά βλέπω σύμβουλο να παρακολουθεί και να κάνει γκριμάτσες. Πού νομίζετε ότι είστε στο Μάπετ σόου;». (στο δεύτερο βίντεο)

Λίγο αργότερα και ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και τομεάρχης Ναυτιλίας του κόμματος, Γιάννης Πλακιωτάκης, ζήτησε την αποβολή της από την αίθουσα γιατί, όπως είπε, με τη στάση και τη συμπεριφορά της προσβάλλει το Κοινοβούλιο.

Τελικά λίγο αργότερα η σύμβουλος του Παναγιώτη Κουρουμπλή αποχώρησε από την αίθουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις