Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Σεξουαλικά όργια στο «στο όνομα του Θεού» – Συνελήφθη ηγέτη σεξουαλικής σέκτας

Φώτιση» φέρνουν τα όργια και η πορνεία, σύμφωνα με τον 41χρονο Ρώσο ηγέτη σεξουαλικής σέκτας Σεργκέι Κιριένκο. Το «φωτισμένο» προφίλ του, ωστόσο, δεν έπεισε καθόλου τις βουλγαρικές Αρχές,
που προχώρησαν στη σύλληψή του και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με την έκδοσή του στη Ρωσία.
Ο γυμναστής κατηγορείται πως προσηλύτισε στη σεξουαλική σέκτα του, την Kaula Dkharma, δεκάδες γυναίκες, στις οποίες έκανε πλύση εγκεφάλου, τις εξανάγκαζε να παίρνουν μέρος στα όργιά του και τις ωθούσε στην πορνεία «στο όνομα του Θεού», υποστηρίζοντας πως θα φτάσουν σε ανώτερα επίπεδα πνευματικής φώτισης μόνο μέσω του σεξ.

Τα βίντεο

Ο Κιριένκο κατηγορείται επίσης πως μαγνητοσκοπεί τα όργιά του και πουλάει τα βίντεο στο διαδίκτυο, βγάζοντας εκατομμύρια αναφέρει η «Espresso». Υπάρχουν ακόμη φόβοι ότι τα παιδιά που γέννησαν γυναίκες ακόλουθοι της σέκτας του απήχθησαν ή κακοποιήθηκαν και διερευνώνται επισταμένα από τις ρωσικές Αρχές.
SEX-SEX-1-711x400 Σεξουαλικά όργια στο «στο όνομα του Θεού» - Συνελήφθη ηγέτη σεξουαλικής σέκτας
Το κυνήγι του Κιριένκο εντατικοποιήθηκε όταν στη Ρωσία πραγματοποιήθηκε μία περίπλοκη επιχείρηση με τη συμμετοχή και των Αρχών της Λευκορωσίας για τη διάσωση ενός 5χρονου παιδιού, του οποίου η μητέρα, Αναστασία Ζιμπορέβα ή Μάσα Μορ, έγινε «ένθερμη οπαδός» του και ακολουθώντας τις εντολές του πρόσφερε σεξουαλικές υπηρεσίες σε πελάτες στη Νότια Αμερική. Το αγόρι της είχε απαχθεί 14 μήνες πριν από το σπίτι των παππούδων του από μέλη της σέκτας και βρέθηκε σε ένα αυτοκίνητο στη Λευκορωσία με «δύο αγνώστους». Οι ρωσικές Αρχές, που θέλουν να κλείσουν τη σέκτα, αναζητούν ακόμη δύο δίδυμα κορίτσια, που φέρεται ότι ζουν με μέλη της σέκτας, και εξετάζουν την απομάκρυνση ενός αγοριού από τη μητέρα του.
SEX-SEX-2 Σεξουαλικά όργια στο «στο όνομα του Θεού» - Συνελήφθη ηγέτη σεξουαλικής σέκτας
Η σύζυγος του Κιριένκο, Ξένια Κατιρέβεβα, διέφυγε στο εξωτερικό, ενώ μια άλλη παλλακίδα και συνιδρύτρια της σεξουαλικής σέκτας, η Τατιάνα Σερβέτσεβα, συνελήφθη και κρατείται επίσης.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις