Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΑΤΟ,ΕΕ,ΗΠΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ ΤΗΝ ΙSIS ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΙΜΩΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

Ένας ρώσος αντιστράτηγος σκοτώθηκε από την ISIS στη Συρία (Deir Ezzor).

Ένας ρώσος αντιστράτηγος που βοηθούσε τις συριακές δυνάμεις για την απελευθέρωση της πόλης της  Deir ez-Zor, τραυματίστηκε θανάσιμα από βομβαρδισμό της τρομοκρατικής οργάνωσης.
Ο Valery Asapov, των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων σκοτώθηκε σε βομβαρδισμό της  Daesh πλησίον της Deir ez-Zor,σύμφωνα με ανακοινωθέν του ρωσικού Υπ.Άμυνας.
Ήταν σε ένα διοικητήριο των συριακών δυνάμεων όπου τους βοηθούσε για την απελευθέρωση της συριακής πόλης.
«Μετά από μια αιφνίδια εκτόξευση οβίδας από τους μαχητές της Daesh, αντιστράτηγος Valery Asapov αγγίχθηκε θανάσιμα από την οβίδα», διευκριν΄ζιει το ανακοινωθέν.
Προς τιμήν των αποδοθέντων υπηρεσιών του ο Valery Asapov θα τιμηθεί επίσημα με βαθμό μετά θάνατο.rt
Ήταν ο επικεφαλής των ρώσων στρατιωτικών συμβούλων στη Συρία.Ο διοικητής του 5ου ρωσικού σώματος στρατού Αsabov Valery και διοικητής των ρώσων στρατιωτικών συμβούλων στη Συρία σκοτώθηκε από βομβαρδισμό της  « Daash » που στόχευσε τον θάλαμο επιχειρήσεων του συριακού στρατού και των ρωσικών δυνάμεων στη Deir al-Zour.
Άγνωστη είναι η τύχη των συντρόφων του ανώτερων ρώσων αξιωματικών και του διερμηνέα.(Sham times)
Σύμφωνα με κάποιες πηγές ο  Valeriy Asapov, ήταν από το στενό περιβάλλον του Πούτιν.(La Plume Libre Live)
Ο Asapov, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν στη λίστα τιμωριών των ρώσων που ενέχονται στο ουκρανικό ζήτημα και αναφέρεται ως διοικητής του  « 1ου σώματος στρατού »(DNR).Αν είναι έτσι τότε πρόκειται για δολοφονία που έκανε κατά παραγγελία των δυτικών ΝΑΤΟ,ΕΕ,ΗΠΑ η ISIS.
Το τμήμα πληροφοριών τoυ υπουργείου Αμύνης της Ουκρανίας δημοσίευσε κάποια στιγμή την ταυτότητα αρκετών κορυφαίων ρώσων διοικητών που όπως διατείνεται ήταν επιφορτισμένοι με τα αποκαλούμενα «αυτονομιστικά» στρατεύματα στα  εδάφη του Ντόνμπας.Μεταξύ αυτών αναφέρεται και ο  Valeriy Hryhorovych Asapov (Ρώσικα: Валерий Григорьевич Асапов).euromaidanpress
Oι ουκρανοί αναφέρουν ότι δήθεν η κωδική του ονομασία ήταν Prokopyev και αναφέρουν ότι το « στρατιωτικό σώμα » του DNR καθοδηγήθηκε από αξιωματικό του ρωσικού στρατού, τον στρατηγό Valery Asapov. Αυτό αναφέρεται από την Κεντρική Διεύθυνση Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας.gordonua.
Το χτύπημα στη Deir Ezzor περνάει από Ντονμπάς, Ντόνετσκ ήταν ένα στοχευμένο χτύπημα με αμερικανικά αποτυπώματα……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις