Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Μάκης Δημάκης Σταμάτης Γονίδης Βοτανικός Χειμώνας 2017-18

Η μεγαλύτερη έκπληξη που περιμένει το αθηναϊκό κοινό, φτάνει στην ώρα της για να εκτυλιχτεί στο μεγαλύτερο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, τον Βοτανικό.
Η έκπληξη αυτή ακούει στο όνομα Σταμάτης Γονίδης και Μάκης Δημάκης, που φέτος το φθινόπωρο θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του αθηναϊκού κοινού, από τη μοναδική πίστα του Βοτανικού. 
Εκεί η διασκέδαση θα φτάσει στα ύψη και το δίδυμο θα ξεσηκώσει με τις μελωδίες του και τις εξαιρετικές του φωνές, τον κόσμο που θα γεμίσει το νυχτερινό κέντρο. Το πιο hot στέκι του φθινοπώρου, λοιπόν ακούει στο όνομα Βοτανικος δημακης γονιδης 2017-2018.

Μάκης Δημάκης Βοτανικός χειμώνας 2017-18
Ο Μάκης Δημάκης, μετρά πολλά χρόνια στις μουσικές σκηνές, ωστόσο μόλις δύο στις αθηναϊκές πίστες. Τον γνωρίσαμε από τις μεγάλες του επιτυχίες, «Εγώ δεν μπορώ», «Ανησύχησα», «Κοίτα τι έκανες» και πολλές άλλες, αλλά για πρώτη φορά τον απολαύσαμε στην Αθήνα από τη μουσική σκηνή του Βοτανικού, το 2016. Φέτος το φθινόπωρο, θα εμφανίζεται ξανά στη σκηνή του Βοτανικού, ανανεώνοντας την επιτυχημένη συνεργασία που εκτυλίχτηκε πέρυσι με το κέντρο. 
Μαζί του θα εμφανίζεται και ο αγαπημένος σε όλους, λαϊκός τραγουδιστής, Σταμάτης Γονίδης και οι δυο τους, θα είναι καθόλα έτοιμοι να ικανοποιήσουν το κοινό τους με τις επιτυχίες τους, κάνοντας το νυχτερινό κέντρο, το στέκι για την νυχτερινή μας διασκέδαση.

Σταμάτης Γονίδης Βοτανικός χειμώνας 2017-18
Ο Σταμάτης Γονίδης, είναι ένας αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής, γνωστός γι’ αυτό του το χαρακτηριστικό, δηλαδή την αυθεντικότητα, αλλά και την ξεχωριστή λαϊκή του φωνή, που αγαπά κάθε αθηναίος ξενύχτης, που σέβεται τον εαυτό του. 
Μετρά πάνω από τριάντα επιτυχημένα χρόνια στο λαϊκό ρεπερτόριο, με ξεχωριστές επιτυχίες μέσα από δίσκους που έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι. 
Ο Σταμάτης Γονίδης, είναι νησιώτης και αυτό φαίνεται στην πορεία του, από το βαθύ νησιωτικό του ταμπεραμέντο. Αγαπά πολύ τη λογοτεχνία, και αυτή του η αγάπη, τον οδήγησε στη συγγραφή δύο βιβλίων περί ψυχολογίας. Φέτος το φθινόπωρο, θα τον απολαύσουμε μαζί με τον Μάκη Δημάκη, στο επιτυχημένο νυχτερινό κέντρο «Βοτανικός», όπου θα συνεργαστούν για να δημιουργήσουν ένα αχτύπητο δίδυμο με τεράστια επιτυχία και εγγυημένη διασκέδαση. Πώς άλλωστε να μη γίνει, αφού και οι δύο καλλιτέχνες, γνωρίζουν πώς να ικανοποιούν το κοινό τους, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, τόσο μόνοι τους όσο και με τους καλλιτέχνες που συνεργάζονται κατά καιρούς.

Βοτανικός χειμώνας 2017-18 
Το νυχτερινό κέντρο «Βοτανικός», αποτελεί ένα από τα αγαπημένα στέκια του αθηναϊκού κοινού, από τις πρώτες κιόλας μέρες της επιχειρηματικής του δραστηριότητας. Έχει φιλοξενήσει πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού λαϊκού και εντέχνου ρεπερτορίου, παραθέτοντας δε μόνο λίγα από αυτά, είναι η Μαρινέλλα, η Χάρις Αλεξίου, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Νατάσα Μποφίλιου και πολλοί άλλοι. Φέτος το φθινόπωρο, θα φιλοξενήσει τον Σταμάτη Γονίδη και τον Μάκη Δημάκη, οι οποίοι για πρώτη φορά συνεργάζονται μαζί και είμαστε βέβαιοι ότι θα αποτελέσουν ένα απερίγραπτο δίδυμο, το οποίο μοναδικό στόχο θα έχει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, προκειμένου να διασκεδάσει το αθηναϊκό κοινό με τις επιτυχίες του και τις μοναδικές του φωνές. 
Άλλωστε, ξέρουμε από το παρελθόν και των δύο καλλιτεχνών, ότι ξέρουν πολύ καλά να ικανοποιούν το κοινό τους, το οποίο είναι για τον καθένα μοναδικό και πολυάριθμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις