Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017

Τα μυστικά τούνελ του Playboy Mansion -Πού οδηγούσαν και πότε καταργήθηκαν [εικόνες]

Η είδηση του θανάτου του Χιου Χέφνερ έφερε στο προσκήνιο αρκετές ιστορίες από την περιπετειώδη ζωή του ιδρυτή του Playboy.

Μια από τις ιστορίες που που είχε κάνει μεγάλη εντύπωση όταν αποκαλύφθηκε από τη συντακτική ομάδα της ιστοσελίδας του Playboy, ήταν τα μυστικά τούνελ της βίλας του Playboy Mansion τα οποία οδηγούσαν στις κατοικίες διάσημων σελέμπριτι της περιοχής, όπως ο Τζακ Νίκολσον και Τζέιμς Κάαν.
Πιο συγκεκριμένα, σε ένα υπόγειο του Mansion βρέθηκαν παλιά κατασκευαστικά σχέδια και φωτογραφίες που αποκάλυπταν ένα υπόγειο δίκτυο τούνελ.
Τι κι αν οι παλιοί δημοσιογράφοι δήλωναν άγνοια για το συγκεκριμένο θέμα; O σημερινός μάνατζερ της βίλας αποκάλυψε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους τωρινούς συντάκτες του περιοδικού ότι οι φωτογραφίες που έδειχναν ένα μεγάλο εργοτάξιο εκσκαφής στο οικόπεδο της βίλας «θα είναι από τότε που έφτιαξαν τα τούνελ στη δεκαετία του '70».
H διεύθυνση της ιστοσελίδας ζήτησε να δει τα τούνελ, ωστόσο ένας υπάλληλος του Playboy είπε ότι τα τούνελ καταργήθηκαν μέσα στο 1989, τη χρονιά που ο Χιου Χέφνερ παντρεύτηκε την Kimberley Conrad.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις