Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

TI; ΠΩΣ; 248 ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ …Δ Ω Ρ Ε Α Ν ; ; ; ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΩΡΕ;

ΔΩΡΕΑΝ (!) ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ …248 ΣΤΡ.ΟΧΗΜΑΤΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ !!! Ξεκίνησαν οι παραδόσεις… (Σε εμάς ΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑΧΑ ΔΩΡΕΑΝ;;;)

(ΥΠΗΡΞΕ ποτέ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, Η ΑΛΒΑΝΙΑ; ΠΟΛΕΜΗΣΕ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ Ή ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΣΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ;
ΤΙ «Δ Ω Ρ Α Κ Ι Α» ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;;;
 
ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ…
 
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΕΙ «ΚΑΛΥΤΕΡΑ» Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΡ.ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ;)
Αποτέλεσμα εικόνας για ALBANIAN ARMY ACCEPT NEW VEHICLES
Με ειδική τελετή άρχισε η παραλαβή των πρώτων έξι θωρακισμένων οχημάτων στις εγκαταστάσεις της Ζαλ Χερ, δωρεά (…) της αμερικανικής κυβερνήσεως αξίας 300.000$…
.
Είναι μέρος του συνολικού πακέτου της αμερικανικής βοήθειας των 248 (!!!) οχημάτων αξίας 12 εκατομμυρίων δολλαρίων, για τα οποία η Αλβανία θα πληρώσει μόνο το κόστος μεταφοράς και συντηρήσεως των οχημάτων.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για ALBANIAN ARMY ACCEPT NEW VEHICLES
Στην τελετή ήταν παρόντες η υπουργός Άμυνας Μίμι Κοδέλι, (ξέρετε, η πρώην «λίαν ελαφρώς» ενδεδυμένη χορεύτρια στριπτιζάδικου της λεωφ.Συγγρού πρό ετών…) ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων, ταξίαρχος Μπαρδίλ Κολτσάκου και ο πρέσβης των ΗΠΑ στα Τίρανα, Ντόναλντ Λου.
Αποτέλεσμα εικόνας για ALBANIAN ARMY ACCEPT NEW AMERICAN VEHICLES
Η απερχόμενη υπουργός κα Κοδέλι εξέφρασε την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη της προς τις κυβερνήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών, που τις περιέγραψε ως «στρατηγικό σύμμαχο και φίλο»…
«Δεν μπορώ να φύγω χωρίς να υπογραμμίσω έντονα το γεγονός ότι αυτές οι σχέσεις έχουν εισέλθει σε μια νέα καλύτερη φάση και εκφράζω την προσωπική μου ευγνωμοσύνη και των ένστολων ανδρών και γυναικών για αυτήν την γενναιόδωρη βοήθεια», είπε.
 
Σχετική εικόνα
O AΛΒΑΝΟΜΑΘΗΣ ΠΡΕΣΒΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΛΟΥ…

Ο πρέσβης των ΗΠΑ, Ντόναλντ Λου τόνισε το ρόλο (;;; ΜΑ ΠΟΙΟΝ ΡΟΛΟ ΤΑΧΑ;) της Αλβανίας ως ειδικού συμμάχου των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ευρώπη και αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα των αντικειμένων της δωρεάς.
«Εσείς (η Αλβανία) είστε μία από τέσσερις συμμαχικές χώρες του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη που λαμβάνεται τα προηγμένα αυτά μηχανήματα.
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει δεσμευθεί να ενισχύσει τις ικανότητές σας ως συμμάχου. Αυτή η νέα δυνατότητα είναι ένα κρίσιμο βήμα για τις αλβανικές ένοπλες δυνάμεις για να επιτευχθεί ο πρωταρχικός στόχος του ΝΑΤΟ, να έχει μια ομάδα πεζικού πλήρως εκσυγχρονισμένη, επιχειρησιακή και αυτόνομη», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην αλβανική (!) γλώσσα…
Αποτέλεσμα εικόνας για humvee
Τα θωρακισμένα οχήματα για μεταφορά είναι μάρκας M1114 HMMWV (‘Humvee’), με μέγιστη ταχύτητα 125 χλμ/ώρα, ικανότητα φορτίου 1+3+1 οπλίτες, ζυγίζει έξι τόνους και έχει αυτονομία 444 χλμ.
Αποτέλεσμα εικόνας για US AMBASSADOR TO TIRANA
Είναι εξοπλισμένα με σύστημα εκμετάλλευσης βαρέων όπλων και πολυβόλων καθώς και εκτοξευτών χειροβομβίδων.
[Πηγή ορισμένων στοιχείων: ‘pronews’]
——————————————————
[ΑΠΟΡΙΑ:
ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ Α Ν Υ Π Α Ρ Κ Τ Ο ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 248 ΤΕΤΟΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ;
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ «ΚΑΛΥΤΕΡΗ» ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ….ΤΟΝΝΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ;
ΜΑ, ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΙ «ΦΩΣΤΗΡΕΣ» ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ;
Ε Λ Ε Ο Σ!
ΑΣ ΕΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΙΕΡΟΥΣ!
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ (καί άλλες «υπηρεσίες») ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΡΚΟΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!
Η ΥΠ.ΑΡΙΘΜ. 1 ΝΑΡΚΟΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΑΛΒΑΝΙΑ…
ΚΑΙ «ΕΚΕΙ» ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΔΩΡΕΑΝ (!), Ω ΝΑΙ, ΔΩΡΕΑΝ 248 ΟΧΗΜΑΤΑ…]
Συντακτική ομάδα «ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ»
odysseiatv.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις