Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017

TOYΣ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΙΣΕΣ... ΜΟΝΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ PKK ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΕ ΜΑΧΗ 7 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!

Oι Κούρδες γυναίκες εκτός από κούκλες είναι και πολύ μάχιμες και αυτό το γνωρίζουν άπαντες. Επτά Τούρκοι στρατιώτες
σκοτώθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες σε μάχες με μαχήτριες του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK) (και οκτώ συνολικά) Τη Δευτέρα το απόγευμα μια διμοιρία από μαχήτριες του PKK πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίθεση σε φυλάκιο του τουρκικού στρατού στον λόφο Πετρούτ στην ύπαιθρο της Τσουκούρτσα. Από την επίθεση των γυναικών, επτά Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν, δύο οχυρωμένες θέσεις τους καταστράφηκαν όπως και μια θέση οπλοπολυβόλου.

Μετά το μακελειό που υπέστησαν οι Τούρκοι, επενέβη η τουρκική αεροπορία (THK) και βομβάρδισε την περιοχή ενώ πραγματοποίησε δώδεκα επιδρομές! Ήταν σαφές ότι με λύσσα αναζητούσαν της Κούρδες μαχήτριες Σύμφωνα με ανακοίνωση του PKK, οι μαχήτριες υποχώρησαν στα βουνά δίχως απώλειες.

Η περιοχή, βρίσκεται στην επαρχία του Χακάρι στη νοτιοανατολική Τουρκία και συνορεύει με το Ιράκ. Είναι εντελώς κουρδόφωνη και ο τουρκικός Στρατός αντιμετωπίζεται ως εισβολέας παρά το γεγονός ότι πρόκειται για τουρκική επικράτεια. Σε άλλη επίθεση του PKK τη Δευτέρα, στο Σίκερα Σίπι ένα ύψωμα στην περιοχή του Σεμντινλί, επίσης στην επαρχία Χακάρι, σκοτώθηκε ακόμα ένας Τούρκος στρατιώτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις