Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

«Βόμβα» Άδωνι για Καμμένο: Τουλάχιστον 4 φορές συναντήθηκε με τον Μαρινάκη

Νέα «βόμβα» κατά του Πάνου Καμμένου, ετοιμάζεται να «σκάσει» μετά τις αποκαλύψεις του αντιπρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη ότι ο Πάνος Καμμένος συνάντησε  τον Ευάγγελο Μαρινάκη τουλάχιστον τέσσερις φορές,
διαψεύδοντας τα όσα ισχυρίστηκε στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ότι δεν έχει πάει ποτέ στην εταιρεία του εφοπλιστή.
Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ του Γιώργου Τράγκα,  ζήτησε από τον κ. Καμμένο να απαντήσει εάν είχε τελικά επισκεφθεί την εταιρεία του κ. Μαρινάκη, παρουσιάζοντας  συγκεκριμένες ημερομηνίες.
Να σημειωθεί ότι  κ.Καμμένος  κατά την προχθεσινή συζήτηση στη Βουλή για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής εναντίον του,  ισχυρίστηκε ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ τον Ευάγγελο Μαρινάκη, απαντώντας σε ερώτηση  της Ντόρας Μπακογιάννη. Ανέφερε συγκεκριμένα ο κ.Γεωργιάδης: «Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε να κάνουμε με κανονικούς ψεύτες. Όταν τον στρίμωξε η Μπακογιάννη είπε ότι δεν έχει πάει ποτέ στην εταιρεία του κ. Μαρινάκη. Εγώ τον ρωτώ λοιπόν: Την 1η Μαίου του 2012, λίγο πριν τις εκλογές στις 6 Μαΐου του 2012, ήταν ή δεν ήταν παρουσία και του Γιάννη Κουρτάκη και  του  κ. Λύτρα διευθυντή  του γραφείου του;
Μετά τις εκλογές του Ιουνίου το 2012 πήγε ή δεν πήγε  ο Καμμένος στην εταιρεία να συναντήσει τον κ. Μαρινάκη; Εάν πήγε γιατί το απέκρυψε από τη Βουλή προχθές;   Τον Δεκέμβριο του 2014 πήγε ή δεν πήγε να συναντήσει τον Κουρτάκη;   Τον Ιανουάριου του 2015 πήγε ή όχι ο κ. Καμμένος να συναντήσει τον Μαρινάκη;   Απευθύνω δημοσίως τα ερωτήματα. Προς το παρόν σήμερα κάνω το ερώτημα προς τον κ. Καμμένο δια των ημερομηνιών. Αν πει ο ίδιος ότι δεν πήγε τότε θα υπάρχει εξέλιξη». Συμπλήρωσε επίσης ο αντιπρόεδρος της ΝΔ: Έρχεται και λέει στη Βουλή ο Τσίπρας, καλός είναι σ’ αυτά το παραδέχομαι, ότι είμαστε φοβισμένοι και δεν τολμούσαμε να πούμε το όνομα του Μαρινάκη. Στην πρόταση που καταθέσαμε αναφέραμε 14 φορές το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε επίσης και στην «απόδειξη» που κατέθεσε ο κ. Καμμένος ισχυριζόμενος ότι πλήρωσε το ξενοδοχείο που διέμενε στο Λονδίνο ,με την πιστωτική του κάρτα.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξακολουθεί να διατηρεί επιφυλάξεις καθώς όπως τόνισε: «Με στόμφο καταθέτει στη Βουλή  ο κ. Καμμένος «έκλεισα δωμάτιο και το πλήρωσα με την κάρτα μου. Την οποία την καταθέτω για να την δει και ο κ. Γεωργιάδης». Κατέθεσε ένα χαρτί το οποίο δεν είναι αυτό που είπε.
Ένα χαρτί χωρίς όνομα. Ας δεχτούμε ότι είναι η κάρτα του. Αυτό δεν είναι όμως πληρωμή. Είναι απλά η κράτηση. Αυτό δεν είναι απόδειξη πληρωμής.   Τώρα που έχει καταθέσει ψεύτικο χαρτί θα πρέπει να μας πει και γιατί. Ποιο σκοπό είχε και κορόιδεψε με ψέματα τον πρωθυπουργό, την ΚΟ των ΑΝΕΛ, του ΣΥΡΙΖΑ, το Κοινοβούλιο και τον ελληνικό λαό;».
Τέλος, για την αλλαγή στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών στη Γερμανία ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε: «Εάν γίνει η αλλαγή θα έρθει η ημέρα που θα δεις διαδήλωση Συριζαίων στο Σύνταγμα, με σύνθημα «φέρτε πίσω τον Σόιμπλε», ενώ συμπλήρωσε «Εύχομαι να κλείσει ο Τσίπρας την αξιολόγηση γρήγορα, πριν γίνει υπουργός Οικονομικών ο εκπρόσωπων των Φιλελευθέρων. Πώς θα κλείσει η όμως η αξιολόγηση όταν δεν έχει κλείσει την επένδυση του Ελληνικού;» αναρωτήθηκε και κατήγγειλε πως « Η Γ.Γ. του υπουργείου Πολιτισμού, την απομάκρυνση της οποίας ζήτησε σήμερα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι εκείνη που μεθοδεύει την καταστροφή της επένδυσης».
Πάντως ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον Γιώργο Τράγκα, υπερασπίστηκε τον «φίλο» του, όπως είπε, Βασίλη Κικίλια, λέγοντας ότι είναι ένας ευγενής, αυτοδημιούργητος νέος και ότι η αναφορά που έκανε στο ζάχαρο του δημοσιογράφου ήταν αστεϊσμός.
Πηγή: parapolitika.gr
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις