Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

15η αιμοδοσία Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής


15η αιμοδοσία Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας Αττικής

«Δίνουμε ζωή γιατί είναι στο αίμα μας».

 


Αγαπητοί συμπατριώτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής (Ε.Πο.Ν.Α.), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων Πετρούπολης και Ιλίου «Μανουήλ Κομνηνός», διοργανώνει την 15η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία της, σε μια προσπάθεια που έγινε θεσμός. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29/10/2017 από τις 9:30 έως 13:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Ποντίων Πετρούπολης και Ιλίου «Μανουήλ Κομνηνός» (Βέργας 24 και Εθνικής Αντιστάσεως, Πετρούπολη).
Βασιζόμενοι στην ευαισθησία μας, για το αίμα των προγόνων μας που άδικα χύθηκε, αλλά και για τον σύγχρονο πάσχοντα άνθρωπο, σας καλούμε να ενισχύσετε αυτό το εγχείρημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης και κάνετε το σημαντικότερο δώρο, χαρίζοντας ζωή στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Σας ενημερώνουμε, ότι όσοι αδυνατούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία που θα πραγματοποηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Ποντίων Πετρoύπολης και Ιλίου «Μανουήλ Κομνηνός» έχουν τη δυνατότητα, απευθυνόμενοι στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία όποτε οι ίδιοι ευκαιρήσουν. Σας περιμένουμε.
«Δίνουμε ζωή γιατί είναι στο αίμα μας».

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Νίκος Κουλαξουζίδης: 6936704047
Γιώργος Δαβιτίδης: 6936 851 089

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις