Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Το εσωτερικό δελτίο προς τους Συμβολαιογράφους, από τον υπόδικο για το παραδικαστικό κύκλωμα νο2, Γ.Ρούσκα.

-Τα θεσμικά συλλογικά όργανα της ελληνικής συμβολαιογραφίας συνεργάζονται με την τρόικα για το πώς θα εκπλειστηριάσουν μαζικά και ηλεκτρονικά την περιουσία του ελληνικού λαού.

-Επιβεβαιώνεται ΠΛΗΡΩΣ η ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του Κινήματος Δεν Πληρώνω, ότι ο Ρούσκας και οι συνεργοί του, ήθελαν στην τελευταία γενική συνέλευση που αναβλήθηκε λόγω απαρτίας, να ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ την ΤΟΠΙΚΗ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ αρμοδιότητα για τη διενέργεια πλειστηριασμών από τους συμβολαιογράφους.
Με απλά λόγια, τρόικα-τραπεζίτες-κυβέρνηση θέλουν ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ Ο ΡΟΥΣΚΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ.
-Αντιλαμβάνεται απόλυτα και ο πιο αδαής, τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους οι εντεταλμένοι των τραπεζιτών έχουν εξαπολύσει αυτό τον εμετικό πόλεμο λάσπης απέναντι στο Κίνημά μας.
Έχουν πέσει όλα τα κοράκια πάνω στην περιουσία του ελληνικού λαού και η δράση μας αποτελεί γροθιά στα σχέδιά τους.
Εδώ το εσωτερικό δελτίο του Ρούσκα για τις συναντήσεις με την τρόικα:
"Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,
Μέλη της Σ.Ε.Σ.Σ.Ε.,
Σήμερα, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30 μμ, μετά από πρόσκληση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, συναντηθήκαμε στο ξενοδοχείο Hilton, με την ομάδα των δανειστών-θεσμών για να τους ενημερώσουμε για την πορεία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών καθώς επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά ότι το πρώτο προαπαιτούμενο για το Υπουργείο Δικαιοσύνης είναι η ολοκλήρωση της υλοποίησης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών μέχρι το τέλος Νοεμβρίου 2017.
Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων ετέθη από τους εκπροσώπους των θεσμών (παρευρίσκονταν συνολικά 20 άτομα) το ζήτημα της διενέργειας πλειστηριασμών από συμβολαιογράφους σε όλη τη χώρα. Ετέθησαν τα παρακάτω ερωτήματα:
Πόσοι συμβολαιογράφοι έχουν πιστοποιηθεί σήμερα;
Ποια είναι η γεωγραφική τους κατανομή; Ζητήθηκε έγγραφο με τον αριθμό των πιστοποιηθέντων συμβολαιογράφων ανά πρωτοδικειακή περιφέρεια.
Διατυπώθηκε με σαφήνεια ότι στις περιπτώσεις όπου οι συμβολαιογράφοι απέχουν μετά από απόφαση του συλλογικού τους οργάνου ή στις περιπτώσεις που το σύνολο των συμβολαιογράφων μιας περιφέρειας αρνείται να πιστοποιηθεί, έστω και προσωρινά, οι πλειστηριασμοί θα πρέπει να διενεργούνται από πιστοποιημένο συμβολαιογράφο οπουδήποτε και αν αυτός εδρεύει, διότι εκείνο που προέχει για αυτούς σήμερα είναι να ξεκινήσει η διαδικασία ηλεκτρονικού πλειστηριασμού πανελλαδικά.
Σύμφωνα με την ακριβή απόδοση των λεγομένων τους «ένας συμβολαιογράφος για όλη τη χώρα». Οι θεσμοί επεσήμαναν ότι αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτούς είναι η διενέργεια πλειστηριασμών κυρίως στις τουριστικές περιοχές της χώρας και ανέφεραν την περίπτωση της Κέρκυρας, όπου δεν διενεργούνται πλειστηριασμοί ούτε ηλεκτρονικοί ούτε συμβατικοί. Δεν έδειξαν ενδιαφέρον για μη τουριστικές περιοχές, όπως π.χ. τη Δυτική Μακεδονία.
Με λίγα λόγια, για όποιον δεν το καταλαβαίνει, θέτουν θέμα τοπικής αρμοδιότητας, διότι έτσι πιστεύουν (οι θεσμοί) ότι θα λυθεί το πρόβλημα της διενέργειας πανελλαδικά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
Μετά την ως άνω σύντομη ενημέρωσή σας και για την αντιμετώπιση του μείζονος αυτού ζητήματος, καλείσθε να υποβάλλετε εγγράφως άμεσα και συγκεκριμένα οποιαδήποτε πρότασή σας για την αντιμετώπιση του θέματος της τοπικής αρμοδιότητας, όπως αυτό μας ετέθη σήμερα, με την προσωπική μου επισήμανση ότι και η μη υποβολή πρότασης αποτελεί πολιτική θέση.
Στη σημερινή συνάντηση στο Hilton παραβρέθηκαν από το Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ. ο Πρόεδρος Γεώργιος Ρούσκας, η Γενική Γραμματέας Ευτυχία Καραστάθη και το μέλος του Δ.Σ. Αθανάσιος Δράγιος.
Τέλος, σας ενημερώνω ότι την προσεχή Τετάρτη, 25.10.2017, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Hilton,μετά από πρόσκληση των επικεφαλής των θεσμών Declan Costello, Delia Velculescu, Francesco Drudi & Nicola Giammarioli προς τον Πρόεδρο της Σ.Ε.Σ.Σ.Ε. Γεώργιο Ρούσκα και τους συνεργάτες του. Φρονούμε ότι, εκτός από τους συνεργάτες του Προέδρου, θα πρέπει να συμμετάσχει και ένα μέλος της Συντονιστικής, κατά τη γνώμη μας ο κ. Χρήστος Τερζίδης.
Με τιμή
Γεώργιος Ρούσκας
Πρόεδρος Σ.Σ.Ε.Α.Π.Α.Δ. και
της Σ.Ε.Σ.Σ.Ε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις