Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Δώρα Ζέμπερη: Στα χέρια της νεκρής 32χρονης η «ταυτότητα» του δολοφόνου - Τις τελευταίες ώρες οι άντρες του τμήματος εγκλημάτων κατα ζωής συλλέγουν DNA απο όλους τους εμπλεκόμενους.

Τις τελευταίες ώρες οι άντρες του τμήματος εγκλημάτων κατα ζωής συλλέγουν DNA απο όλους τους εμπλεκόμενους. Και όταν λέω όλους το εννοώ.
Για την Αστυνομία όλοι είναι ύποπτοι μέχρι αποδείξεως τουναντίον. Και πιστέψτε με. Αυτοί οι αστυνομικοί στο συγκεκριμένο τμήμα ασφαλείας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών είναι μαζί με το τμήμα απαγωγών Εκβιασμών και Ναρκωτικών οι πιό έμπειροι.

Συμπεράσματα ακόμη δεν μπορούν να βγούν. Και όποιος προβεί σε αυτά είναι τουλάχιστον άσχετος. Ερωτήματα ωστόσο υπάρχουν πολλά. Τι συμβαίνει τις τελευταίες ώρες; Οι αστυνομικοί συλλέγουν γενετικό υλικό απο όλους προκειμένου να ταυτίσουν ή να απορρίψουν τα αποτελέσματα και να συγκρίνουν τα δεδομένα.

Το σημαντικότερο στοιχείο; Τα αμυντικά χτυπήματα που είχε στα χέρια της η άτυχη Δώρα. Απο εκεί συνέλεξαν γενετικό υλικό το οποίο είναι του δολοφόνου. Τα εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα τις επόμενες ώρες… και τότε ο κλοιός θα κλείσει… και θα εντοπιστεί ο δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού.

Αναμένουμε όλοι τις εξελίξεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις