Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

ACRO CLUB ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017-2018

Την ξέφρενη πορεία του με τον Γιώργο Σαμπάνη στα ηνία του, συνεχίζει και φέτος το Acro club 2017-2018. Το γνωστό μαγαζί της Ιεράς Οδού έχει αναδειχθεί σε ένα από τα κορυφαία στέκια της
νυχτερινής Αθήνας, κάτι το οποίο οφείλεται κατά μεγάλο βαθμό στο πρόγραμμα του τραγουδιστή, ο οποίος ξέρει, όσο λίγοι, να ξεσηκώνει το κοινό, το οποίο κάθε βράδυ κατακλύζει τον χώρο προκειμένου να τον απολαύσει. 
Πολύ σύντομα, ACRO και Γιώργος Σαμπάνης θα ξεκινήσουν την τέταρτη συνεχόμενη χρονιά συνεργασίας του, με το κοινό να ανυπομονεί για την επανέναρξη του κέντρου. 

Πριν από 4 χρόνια, το ACRO έκανε την εμφάνισή του στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας φέρνοντας, στην παρθενική του χρονιά, τον Γιώργο Σαμπάνη στην σκηνή του. Η πρώτη του σεζόν κύλησε μαγικά αφού πολύ σύντομα, το ACRO έγινε πόλος έλξης για χιλιάδες κόσμο, ο οποίος γέμιζε ασφυκτικά το μαγαζί σε κάθε εμφάνιση του τραγουδιστή. Την επόμενη χρονιά, η πορεία του μαγαζιού ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή, με τον Γιώργο Σαμπάνη να εδραιώνεται στην σκηνή του ACRO, αφού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να το αναδείξει σε ένα από τα πιο επιτυχημένα μαγαζιά. Φυσικά, σημαντικό ρόλο παίζει και η θέση του όπου βρίσκεται το μαγαζί, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, στην Ιερά Οδό 13, αλλά και η άψογη εξυπηρέτηση η οποία προσφέρει το προσωπικό του μαγαζιού. 

Όσον αφορά το πρόγραμμα, ο Γιώργος Σαμπάνης αναμένεται να δώσει για ακόμα μια χρονιά τον καλύτερό του εαυτό, χαρίζοντας στο κοινό ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης. 

 Φυσικά στο πρόγραμμά του θα συμπεριλαμβάνονται όλες οι μεγάλες επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τα περισσότερα κομμάτια τα οποία έχει γράψει ο ίδιος, αφού μιλάμε και για έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες της εποχής, ο οποίος έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες, σε σπουδαία ονόματα του τραγουδιού όπως ο Πασχάλης Τερζής, ο Αντώνης Ρέμος, η Έλενα Παπαρίζου, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Πέγκυ Ζήνα και πάρα πολλούς ακόμα. 

Την σεζόν 2017 – 2018, ο Γιώργος Σαμπάνης θα βρεθεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην σκηνή του Acro σαμπανης, με την επιτυχία να είναι σχεδόν δεδομένη, αφού μετά από τόσα χρόνια, το μαγαζί έχει αποκτήσει αρκετούς θαυμαστές, πέρα από τους αμέτρητους θαυμαστές του καλλιτέχνη. Για άλλη μια χρονιά, το εντυπωσιακό κέντρο αναμένεται να πλημυρίσει από κόσμο, ο οποίος ήδη προετοιμάζεται για την μεγάλη πρεμιέρα. Όπως έχει ανακοινώσει και το ίδιο το μαγαζί μέσω των κοινωνικών δικτύων, η πρεμιέρα για την φετινή χρονιά έχει οριστεί για το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, ενώ οι ημέρες λειτουργίας του θα είναι, και φέτος, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις