Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017

Αμβρόσιος: Πένθιμα θα χτυπούν οι καμπάνες για τις ταυτότητες φύλου

Με πένθιμες καμπάνες αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί ο Μητροπολίτη Αμβρόσιος και οι κληρικοί Αιγιαλείας και Καλαβρύτων για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου.

Στην αντεπίθεση περνά ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου που αφορά στην αλλαγή ταυτότητας φύλου στα 15 έτη.


Οι κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας αποφάσισαν να χτυπούν πένθιμα οι καμπάνες σε όλες τις ενορίες της Μητρόπολης για μία ολόκληρη εβδομάδα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η Μητρόπολη αναφέρει ότι η Ελλάδα παύει να είναι χώρα πολιτισμού και γίνεται χώρα ασυδοσίας, ανηθικότητας και ανομίας.

Παράλληλα, κατηγορεί την κυβέρνηση για «ατυχή επιλογή» που στόχο έχει την αποδόμηση της χριστιανικής πίστης και την «κατάρρευση των ηθικών κανόνων και ιδεωδών της Ελλάδας».

«Παρακολουθούμε με αγωνία και αγανάκτηση τις μεθοδεύσεις του κυβερνητικού σχήματος και του πολιτικού κόσμου γενικότερα διά την αποδόμηση της παραδοσιακής ελληνικής κοινωνίας», σημειώνεται στο σχετικό ψήφισμα των κληρικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις