Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΑΚ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ…ΑΝΤΙΧΡΊΣΤΟΥ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ρωμ. 1,22      και ενώ διακηρύττουν ότι είναι σοφοί, απεδείχθησαν μωροί και ανόητοι·
Ρωμ. 1,23      και αντικατέστησαν την άπειρον και μεγαλειώδη δόξαν του αφθάρτου Θεού με υλικά αγάλματα, με είδωλα, που εικονίζουν φθαρτούς ανθρώπους και πτηνά και τετράποδα και ερπετά.
Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε με την ιστορία για το ιερό δισκοπότηρο και την Μαγδαληνή, ο γνωστός συγγραφέας Νταν Μπράουν, τώρα με το νέο του βιβλίο με τον τίτλο “Origin” προσπαθεί να καταρρίψει κάθε πίστη στην ύπαρξη του Θεού και να πείσει τους αναγνώστες του ότι με την πρόοδο της επιστήμης και της τεχνολογίας ο άνθρωπος δεν θα έχει πια την ανάγκη να πιστεύει σε κάποια θεϊκή ύπαρξη.
Ο Νταν Μπράουν προχωρεί στο βιβλίο του στην διατύπωση απόψεων περί παγκόσμιας συνείδησης που θα έχει σαν μια απόρροια της περαιτέρω ανάπτυξης της επιστήμης και διασύνδεει τις θεωρίες του με μασονικές θεωρίες για αξία συμβόλων και όλα αυτά σε ένα πλαίσιο καθαρά αντιθεοκρατικό.
Όπως αναφέρει ο ίδιος η θεωρία της καταγωγής των ανθρώπων από τον πίθηκο όπως η διατύπωσε ο Δαρβίνος, ήταν η αρχική του έμπνευση να φτάσει στην τέλεια απόρριψη της ύπαρξης του Θεού.
Ενδιαφέρον έχει και το οικογενειακό του περιβάλλον, καθώς όπως αναφέρει ο ίδιος επηρεάστηκε αποφασιστικά από τον πατέρα του που ήταν μεγάλος μαθηματικός και ήθελε να εξηγεί τα πάντα με επιστημονικό τρόπο, ενώ δεν πήρε τίποτα από την  μητέρα του που ήταν μια πιστή χριστιανή και ήθελε να του εμπεδώσει την χριστιανική διδασκαλία. Μάλιστα η μητέρα του ήταν τόσο πολύ πιστή που πίσω στο νούμερο του αυτοκινήτου της είχε γράψει στα ελληνικά τη λέξη «Κύριε».
Με λίγα λόγια ο άνθρωπος αυτός, διάσημος παγκοσμίως συγγραφέας, αφού με το βιβλίο του «Κώδικας Ντα Βιντσι» θέλησε να καταρρίψει τη θεότητα του Ιησού Χριστού, τώρα με το καινούργιο του βιβλίο προσπαθεί να καταρρίψει κάθε πίστη και ιδέα περί ύπαρξης του ίδιου του Θεού.
Τι πιο καλύτερο από αυτόν όργανο προώθησης της μασονικής Νέας Τάξης Πραγμάτων και προετοιμασίας για την έλευση του Αντιχρίστου και τη  μελλοντική λατρεία του.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις