Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Ενας σκύλοπνιχτης στο Αιγαίο και στις Κυκλάδες το πλοίο Αρτέμις;;; Η ταλαιπωρία της ταλαιπορiας για τους επιβάτες!!! (photos)

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ FRIK
ΝΑΞΟΣ: Το εισιτήριο έγραφε 12 το μεσημέρι!  Ο λιμενικός στο λιμάνι μας είπε λόγο καιρού στις 14:00 και ήρθε στις 15:00 .
Για να πάει στην Πάρο από την Νάξο ένα πλοίο κάνει το αργότερο μια ώρα!  Έφτασε στην Πάρο στις 16:30 . Μετά Μύκονο και μετά Σύρο!!!  Έδεσε στην Σύρο που ήταν και ο προορισμός μας στις 20:00. Ακούστε... αντί για 3 ώρες και 45 λεπτά έκανε 5 ώρες.
Στο πάνω κατάστρωμα οι τουαλέτες ήταν κλειστές... κλειδωμένες. Έπρεπε να φωνάξουμε για να τις ανοίξουν!  Από καθαριότητα; δεν θέλουμε να πούμε!!!  Μπάρες ξύλωμενες στο σταθμό συγκέντρωσης έκτακτης ανάγκης στο σαλόνι του πλοίου οι πολυθρόνες χαλασμένες  και μέσα στην λίγδα!
Τα καθίσματα στο κατάστρωμα θυμίζουν κάτι από τσαντίρι ξεφλουδισμένα από την οποία μπογιά κάποτε είχαν περάσει!!!
Η εταιρία λέει στο καταστατικό της ότι κάνει έκπτωση σε ανάπηρους με αναπηρία άνω των 80%.... δηλαδή σε τυφλούς, ανθρώπους που κάνουν αιμοκάθαρση και σε παραπληγικους που δεν μπορούν να μετακινηθούν....
Σε άνθρωπο με ένα πόδι και 70% αναπηρία του ζήτησαν ολόκληρο εισιτήριο.
Αν όλα αυτά συμβαίνουν στα μάτια των επιβατών σκεφτόμαστε τι θα συμβαίνει με το μηχανοστάσιο και σε πόσο καλή κατάσταση είναι οι μηχανές αυτού του πλοίου και αν είναι τελικά ικανό να ταξιδεύει και να μεταφέρει ανθρώπινες ζωές!

Κύριοι σε λίγο θα μοιράζεται κουπιά στους επιβάτες και θα τους ζητάνε να Κατεβούν να σπρώξουν μπας και φτάσουν στον προορισμό τους.

για τον λόγο του αληθές και οι εικόνες μας!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις