Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017

Παππάς: Να πάρουν θέση τα κόμματα για την προσφυγή των καναλαρχών στο ΣτΕ

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς κάλεσε τα κόμματα να πάρουν θέση "για την προσφυγή των καναλαρχών στο ΣτΕ,
κατά της απόφασης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης".

Ο κ. Παππάς σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο 24/7, χαρακτήρισε "προβλέψιμη" την προσφυγή, γιατί όπως είπε, "οι καναλάρχες επιδιώκουν να μην υπάρχει τίμημα ή να είναι ελάχιστο".
"Το θέμα είναι τι κάνουν τα κόμματα. Πρέπει να τοποθετηθούν, εάν θέλουν να στηρίξουν το Σύνταγμα και τους νόμους" σημείωσε ο Νίκος Παππάς και υποστήριξε ότι "τα 35 εκατ. ευρώ για δέκα χρόνια δεν είναι μεγάλο ποσό". Ως παράδειγμα μάλιστα, έφερε τηλεοπτικό σταθμό, που προσέφυγε στη δικαιοσύνη σε βάρος του Δημοσίου με επιχείρημα ότι είχε 32 εκατ. απώλειες από ένα μόνο προϊόν και για μια μόνο σεζόν.
Ο κ. Παππάς είπε, επίσης, ότι το ΕΣΡ έχει κάνει μέσα σε λίγους μήνες όσα δεν έγιναν επί σειρά ετών. Ερωτηθείς για το ψηφιακό ραδιόφωνο, υποστήριξε, ότι η μετάβαση θα γίνει σύντομα και σημείωσε ότι το τοπίο σήμερα στο ραδιόφωνο, είναι πιο άναρχο από ό,τι στην τηλεόραση.
Για την ΕΡΤ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής δήλωσε ότι "έκλεισε ένας κύκλος και ανοίγει ένας άλλος". "Μέλημά μας ήταν να ξανανοίξει η ΕΡΤ και να μη χάσουν τη θέση τους οι εργαζόμενοι" υπογράμμισε ο κ. Παππάς, σημειώνοντας ότι "τώρα ανοίγει ένας νέος κύκλος που είναι η ανάπτυξη και το ξεκαθάρισμα με τους παλιούς λογαριασμούς".
Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις