Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Ο.Υ.Α. Με αφορμή τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου . Θα «διαλύσουμε» όπως εμείς ξέρουμε την Ελληνοαλβανική μαφία διακίνησης ναρκωτικών.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
Όταν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών ( σχετικά πρόσφατα ) , καθάρισε  μετά από πολλά χρόνια το ιστορικό κέντρο της Πρωτεύουσας – καταφέρνοντας καίριο κτύπημα
στη σύμπραξη δύο μεγάλων εγκληματικών οργανώσεων και διακίνησης ναρκωτικών ακόμα και έξω από σχολεία,  με διακινητές και χονδρεμπόρους Αλβανούς Μαφιόζους, οι οποίοι εκπλήρωναν ακόμα και συμβόλαια θανάτου-  ¨ΑΦΗΣΕ
ΕΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΕΝΟ ¨
Δεν προχώρησε την εξάρθρωση ώστε να «καταρρεύσει » η  κύρια δομή που στήριζε  την σύμπραξη της μαφίας αυτής από  τις (…) περιοχές της Αλβανίας έως το κέντρο της πρωτευούσης .
Η ¨εγκληματική αυτή¨ οργάνωση αναπτερώθηκε , εκδικείται  τώρα για τις απώλειες ( πάνω από ενάμιση τόνος χασίς και 18,7 εκατομμύρια ευρώ) και ¨στήνεται ¨ ποιό προσεκτικά , έχοντας μάθει πλέον να φυλάγεται.
Πιστεύουμε να καταλάβατε.
Το όπλο που χρησιμοποίησαν για να δολοφονήσουν έναν ¨υπηρέτη¨ της ελληνικής δικαιοσύνης , ένα TOKAREV TT33 ΜΕ 7.62×25mm , επιβεβαιώνει όλες τις άλλες πληροφορίες μας .
 Το γεγονός ότι ένας  δικηγόρος της ¨ υψηλής κοινωνίας ¨ , βραδυνές ώρες στα Εξάρχεια , έδωσε προτεραιότητα έναντι της οικογένειάς του , υποδεχόμενος δυο  άγνωστους γιαυτόν αλλοδαπούς,  που τον επισκέφτηκαν χωρίς απολύτως καμία προφύλαξη  και οπλοφορώντας , με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν  τελικά μετά από αρκετά λεπτά συζήτησης  χωρίς ίχνος δισταγμού και να φύγουν επίσης επαγγελματικά , δείχνει πολλά αφετέρου  για το αίσθημα ασφαλείας ,  αφενός , για μια συγκεκριμένη υπόθεση που είχε αναλάβει ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος , η οποία , του στοίχησε την ζωή .
Εάν οι δράστες της στυγερής αυτής δολοφονίας δεν συλληφθούν ποτέ , ίσως, να έχουν συναντηθεί μαζί μας .
Βρείτε τους , πριν τους βρούμε εμείς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις