Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017

Πήγαν στο Κέντρο Υγείας μετά από καυγά κι εκεί τα ξαναέσπασαν!

Δυο Βούλγαροι τραυματίστηκαν μετά από καυγά και πήγαν στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες. Εκεί ξαναφούντωσε το μίσος και τα έκαναν γυαλιά – καρφιά!

Εκτεταμένα επεισόδια προκάλεσαν στο Κ.Υ. Γαργαλιάνων το βράδυ της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου δύο Βούλγαροι οι οποίοι διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους!

Ειδικότερα, λίγο πριν τις 10 το βράδυ οι δύο Βούλγαροι αφού ξεκίνησαν τον διαπληκτισμό στην οικία τους ενός, στη συνέχεια μετέβησαν στο Κ.Υ. Γαργαλιανων με μικροτραυματισμούς προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των δύο γιατρών της βάρδιας συνέχισαν τον άγριο τσακωμό προκαλώντας ηλιακές ζημιές στο Κ.Υ. Γαργαλιάνων.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν άνδρες της απογευματινής και βραδινής βάρδιας του Α.Τ. Γαργαλιάνων όπου και απέτρεψαν τα χειρότερα με τον έναν από τους δύο Βούλγαρους να έχει τραυματιστεί καθώς στη μανία τους επάνω έσπασαν την τζαμαρία της πίσω πόρτας του Κέντρου Υγείας!
Κέντρο Υγείας - Γαργαλιάνοι - ξύλο
Οι δυο εμπλεκόμενοι διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, εκ των οποίον, ο ένας με περιπολικό του Α.Τ. Γαργαλιάνων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tharrosnews.gr.

Κέντρο Υγείας - Γαργαλιάνοι - ξύλο
Κέντρο Υγείας - Γαργαλιάνοι - ξύλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις