Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017

Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΟ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΤΗΣ ΕΕ ΜΕΣΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΟ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ” ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΤΗΣ ΕΕ ΜΕΣΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ,  ΤΣΙΠΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΠΑΡΣΩΝ.  ΖΟΥΡΑΡΙ (ΤΟΥ ΜΗ «ΑΝ. ΕΛΛΗΝΑ», ”ΈΑΜΙΚΟΥ”, ΤΩΝ ΡΑΧΟΥΛΩΝ ΚΤΛ) ΚΑΙ
ΛΟΙΠΩΝ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ «ΑΠΕΧΟΝΤΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΝ.
·      Ήθελαν  να αυτοαποκαλούνται (και όσοι ίδιοι από τους ανωτέρω) “pride”. Δικαίωμα τους. Όμως δεν τους αρκούσε.
·        Προσπαθούσαν και προσπαθούν με ντιρεκτίβες της ΕΕ που εφαρμόζουν όλοι οι ανωτέρω κατοχικοί, να μεταστρέψουν όλην την Ελληνική κοινωνία σε “pride”. Με «παρουσιάσεις» στα σχολεία, παρελάσεις με επικεφαλής τον σκουλαρικοφόρο “νεαρό” δήμαρχο Θεσσαλονίκης κτλ. Και πάλιν δεν τους αρκούσε.
·        Μετέτρεψαν, με τους ανωτέρω “αντιρατσιστές” κατοχικούς πολιτικούςτο σύμφωνο συμβίωσης σε “γάμο”.  Διαστρεβλώνοντας, αλλοτριώνοντας και μεταλλάσσοντας στα “γούστα” τους την ιερή έννοια του γάμου. Και πάλιν δεν τους αρκούσε.
·      Δεν ήθελαν όμως παρά το “pride” (που πολλοί από τους ανωτέρω, δικαίωμα τους, έφεραν το σήμα του στη βουλή) να αποκαλούνται ομοφυλόφιλοι με “pride”. 
·      Έτσι τώρα θέλουν, με τη βοήθεια των ανωτέρω κατοχικών, να καταργήσουν τα φύλα και να μετατρέψουν όλους τους Έλληνες σε “pride”. Στοχεύοντας εναντίον των Ελληνόπουλων.
·      ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ “ΑΝΤΙΡΑΣΤΙΤΣΙΚΑ”, ΜΠΟΥΛΙΚΑ ΚΤΛ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ, ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΕΣ, «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ» ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ
 
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις