Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ …Μούγκα στη στρούγκα από τους …παλικαράδες μας

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Τσίπρας – Καμμένος γύρισαν από το ταξιδάκι αναψυχής τους στις ΗΠΑ, δυστυχώς με άδεια χέρια! Το μόνο που πήραν ήταν η αναβάθμιση-ανακαίνιση των F-16. Που
δυστυχώς και πάλι, κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Οι ΗΠΑ και ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισαν την αναβάθμιση-ανακαίνιση των F-16 γιατί
αρνήθηκαν να μας δώσουν F-35! Αλλά, τι θα θες τι τα γυρεύεις;
Οι …παλικαράδες μας κατάφεραν να παραδώσουν την Πατρίδα, χωρίς να εκμεταλλευτούν τα διαπραγματευτικά τους ατού (διαταραγμένες σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας, Μέση Ανατολή, Βάσεις κλπ) στις μελλοντικές ορέξεις των Τούρκων!
Γιατί, κανένας δεν θα πρέπει να αμφισβητεί πως, στο εγγύς μέλλον οι ΗΠΑ θα τα βρουν εκ νέου με την Τουρκία! Και τότε ενδεχομένως να αξιώσουν και να πάρουν την συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ποσοστό των υδρογονανθράκων που βρίσκονται στα σωθικά του! Από τη στιγμή που θα διαθέτουν την αεροπορική υπεροπλία!
Βέβαια, απορίας άξιο είναι τι ακριβώς κάνει η ηγεσία της Αεροπορίας μας με αυτούς τους ολετήρες της Πατρίδος!
Ενδεχομένως να ασχολούνταν με την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου!
Δυστυχώς για πολλοστή φορά, μόνο για παρελάσεις κάνουν όλοι τους!!

Ο …επαναστάτης του γλυκού νερού 

Ο “νεροκουβαλητής” των θελημάτων του Ντόναλντ Τραμπ και της Άγκελας Μέρκελ, στην Ελλάδα έχει ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας!
Δεν φανταζόταν ποτέ η Μέρκελ ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα ήταν πιο υποτακτικό “σκυλί” από τον Αντώνη Σαμαρά!
Άκουγε η γυναίκα τα αριστερά παράφρονα συνθήματα του Αλέξη και τρόμαζε! Τον παρακολουθούσε να συμμετέχει στις αριστερές διαδηλώσεις στους δρόμους και κιτρίνιζε! Γι΄ αυτό έκανε αγώνα για να μην βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ!
Ωστόσο, σήμερα τον αγαπάει τρελά! Κουβέντα δεν θέλει να ακούσει εναντίον του! Είναι ο άνθρωπος με τις μαγικές ικανότητες να μετατρέπει τα ΟΧΙ σε ΝΑΙ!
Είναι ο άνθρωπος που δεν φοράει γραβάτα, αλλά φοράει θηλιά στο λαιμό του λαού μας! Είναι ο άνθρωπός της! Που δηλώνει δημοκράτης και μισεί τη δημοκρατία! Που δηλώνει αντιφασίστας και τον διέπει βαθύς, βαθύτατος φασισμός για όποιον τον αντιπαλεύεται και τον αντιπολιτεύεται πραγματικά! Όπως την εφημερίδα που κρατάτε στα χέρια σας! Την Ελεύθερη Ώρα!
Είναι ο “δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο”!
Κάθε δική του ημέρα στην Εξουσία, είναι βαθιά μαχαιριά στον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία!!

Αντιπολίτευση …των σπασμένων φρένων

Και το δυστύχημα για την Πατρίδα είναι πως, δεν υπάρχει Αξιωματική Αντιπολίτευση! Από τη στιγμή που η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη συμπλέει με όλες τις αντεθνικές και αντιχριστιανικές βουλές της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!
Κάποτε η ΝΔ ως κόμμα είχε τουλάχιστον “φόβο Θεού”!
Ετούτη η ΝΔ συμμετέχει στα ανίερα σχέδια των αριστερών Μπολσεβίκων που έχουν μίσος κατά της Ελλάδος, της Ορθοδοξίας, της Κοινωνίας!
Διευκολύνει την πραγματοποίηση των σατανικών σχεδίων αυτής της “αντάρτικης” κυβέρνησης, που επί δεκαετίες είχε φυλαγμένα στο συρτάρι της, από την εποχή του συμμοριτοπόλεμου!
Σήμερα οι ηττημένοι, είναι νικητές! Οι κατσαπλιάδες των βουνών είναι σήμερα στην κυβέρνηση και αποδομούν τα Ιερά και τα Όσια του Έθνους!
Και βρισκόμαστε μόνο στην αρχή της Καταστροφής! Αφού η Αξιωματική Αντιπολίτευση είναι σκιώδης κυβέρνηση της Μπολσεβίκικης Κυβέρνησης!
(η φωτό από το …εμπνευσμένο διαδίκτυο)!!

Της …κακομοίρας στο ΕΠΑΜ

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) του Δημήτρη Καζάκη αρχίζει να φυλλορροεί, από τη στιγμή που μετέρχεται αντικαταστατικές διαδικασίες και οδηγεί σε “επανάσταση” παλαιά του στελέχη! Τα οποία με επιστολή τους (βρίσκεται στα χέρια μας) αναφέρονται σε πολλές σκληρές και ταυτόχρονα “παράξενες” διαπιστώσεις, που τους δημιουργούν τεράστιο προβληματισμό! Μεταξύ των άλλων πολλών και σημαντικών θεμάτων, ερωτούν και το “ποιος θα κάνει τον έλεγχο στα οικονομικά;”!
Πάντως, αυτή η ιστορία μου θυμίζει έντονα τον ΛΑΟΣ και τον Γιώργο Καρατζαφέρη! Που από ένα σημείο και μετά μετήλθε αντικαταστατικών διαδικασιών, με το “φάγωμα” επιφανών ιδρυτικών στελεχών που μεγάλωσαν το κόμμα, επειδή είχαν και κατέγραφαν άποψη! Όπως επίσης, οι καταγγελίες για την αδιαφάνεια της διάθεσης των χρημάτων του κόμματος από τον Γ.Καρατζαφέρη!
Δυστυχώς, ατελέσφορος ο αγώνας μου ως Αναπληρωτής Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑΟΣ για τον διαχειριστικό έλεγχο του ταμείου του ΛΑΟΣ!
Παρά ταύτα, παρακάτω δημοσιεύω την εισαγωγή της επιστολής των στελεχών του ΕΠΑΜ για να βγάλετε μόνοι σας συμπεράσματα:
«Είμαστε μια ομάδα συναγωνιστών που διαπιστώσαμε ότι τον τελευταίο καιρό το ΕΠΑΜ, καθοδηγούμενο από την Π. Γ. και το ΕΣΣ, οδηγείται σε αντιδημοκρατικά ολισθήματα. Δεν είναι η πρόθεσή μας να διαλύσουμε το ΕΠΑΜ ούτε να το πάμε “πακέτο στον Τσίπρα” ούτε να πάμε σε “Δρόμους Ανοιχτούς” ούτε να φτιάξουμε δικούς μας δρόμους ή ότι άλλο μπορεί να γεννήσει η φαντασία του καθενός. Όλοι, μας γνωρίζετε και όλοι ξέρετε ότι δεν είναι αυτές οι προθέσεις μας. Το αγαπάμε και εμείς το ΕΠΑΜ όπως το αγαπάτε και εσείς γιατί έχουμε όλοι μαζί αγωνιστεί πολλά χρόνια για αυτό και για τα πολιτικά του πράγματα και γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι δεν υπάρχει άλλος πολιτικός σχηματισμός που να μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια της ΕΕ και του ντόπιου πολιτικού προσωπικού.
Το μόνο που θέλουμε, είναι να αποκτήσει ξανά το ΕΠΑΜ την νοοτροπία και τα χαρακτηριστικά, τα οποία αποτελούσανε παράδειγμα για τον ελληνικό λαό, και του δείχνανε ότι το ΕΠΑΜ έφερνε μια καινούργια αντίληψη για την διακυβέρνηση της χώρας και τα οποία είναι η δημοκρατία, η ελευθερία της έκφρασης μέσα στις τάξεις του (χωρίς τον κίνδυνο να “στηθούμε στον τοίχο”), να υπάρχει διαφάνεια και ενημέρωση για όλα τα μέλη του και τις Τ. Ο. του, να μπορούμε να σχολιάζουμε το σωστό η όχι των αποφάσεων, να υπάρχει έλεγχος και λογοδοσία.
Δυστυχώς αυτά τα χαρακτηριστικά χάθηκαν από το ΕΠΑΜ σιγά-σιγά αλλά σταθερά…»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις