Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Να σταματήσει κάθε αντεργατική δράση της εταιρείας ΜΟΡΝΟΣ!


Να σταματήσει κάθε αντεργατική δράση της εταιρείας ΜΟΡΝΟΣ!


“ΛΑΕ Θήβας: Να ανακληθούν οι απολύσεις στη ΜΟΡΝΟΣ ΑΕ”.        



Η ασυδοσία που έχει εξασφαλίσει η εργοδοσία από την μνημονιακή κατοχή της χώρας, η συντριβή των εργασιακών δικαιωμάτων από τις εθελόδουλες κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΑΝΕΛ κλπ, με την βούλα των δανειστών και της ΕΕ, οδηγεί σε ανεξέλεγκτες σε βάρος των εργαζομένων καταστάσεις. Χωρίς ανθρώπινες αμοιβές, χωρίς συλλογικές συμβάσεις, χωρίς την ελάχιστη προστασία από το κράτος, οι εργαζόμενοι γίνονται βορά στην "ανάπτυξη" που επικαλούνται οι ταγοί της εξουσίας, δηλαδή στην εργασιακή ζούγκλα των μνημονίων και έρμαιο των ορέξεων και της απληστίας των εργοδοτών. Πρόσφατο κρούσμα η απάνθρωπη απόλυση έξι εργαζομένων στην επιχείρηση ΜΟΡΝΟΣ του κ. Φιλίππου στη Θήβα.
Ο ταξικός αγώνας και η αλληλεγγύη μπορούν να σταματήσουν την αντεργατική δράση της εργοδοσίας και να στείλουν μήνυμα στην εργοδοσία και στην κυβέρνηση, ότι οι εργαζόμενοι ενωμένοι μπορούν να ανατρέψουν την πολιτική της λιτότητας, της κατάργησης των εργατικών δικαιωμάτων, των απολύσεων, και του εργασιακού μεσαίωνα.
Η Λαϊκή Ενότητα Θήβας καταγγέλλει τον εργοδοτικό αυταρχισμό και συμπαραστέκεται στον αγώνα του σωματείου και των εργαζομένων για την άμεση ανάκληση των απολύσεων των εργαζομένων της ΜΟΡΝΟΣ ΑΕ. 
Η Λαϊκή Ενότητα Θήβας καταγγέλλει την μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως υπεύθυνη για την ασυδοσία της εργοδοσίας και τον εργασιακό μεσαίωνα που βρίσκεται πλέον παντού μπροστά μας.
Να ανακληθούν οι απολύσεις και να σταματήσει κάθε αντεργατική δράση της εταιρείας ΜΟΡΝΟΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις