Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Κύριε Κύριε,.. Πες μας Τοτο … Οι τρύπες από τις σφαίρες πού είναι;

Το θέμα δεν είναι τα fake news το θέμα είναι αν είσαι ικανός να σκέφτεσαι σωστά ή όχι..


Το θέμα είναι αν είσαι από τους ανθρώπους οι οποίοι θα λάβουν μία πληροφορία μασημένη και θα την καταπιούν χωρίς να αμφισβητήσουν τίποτα η αν εισαι από τους ανθρώπους τους οποίους η αμφισβήτηση είναι το εργαλείο σου για να αναγνωρίσεις την αλήθεια.

Αυτό κάνει αυτή τη στιγμή το σύστημα ύπνωσης και αποχαύνωσης μας, γνωρίζει ότι το μεγαλύτερο ποσοστό οτι του δώσει η τηλεόραση, η εφημερίδα, οι ιστοσελίδες οι οποίες έχουν πάρει τη σφραγίδα της εγκυρότητας από το σύστημα… Θα το λάβει ως την προσωπική του αλήθεια και θα οδηγεί τη συνείδησή του από δω και πέρα με αυτήν την πληροφορία!

Με αυτόν τον τρόπο σχηματίζεις πολιτικό στρατό, με αυτόν τον τρόπο έχεις το κοπάδι να παίρνει τις αποφάσεις που εσύ θες, γιατί αν έχεις καταφέρει στο κοπάδι και έχεις δώσει τα Λάθος στοιχεία για να λύσουν το πρόβλημα τότε οι λύσεις του προβλήματος είναι αυτές που εσύ θέλεις!

Λας Βέγκας Μακελειό 59 νεκροί δυόμιση χιλιάδες σφαίρες που έριξε ο υποτιθέμενος τρομοκράτης!

Άντε λοιπόν με αφήσεις όλες τις λάθος πληροφορίες που έχει δώσει το σύστημα αποχαύνωσης, να μην σκεφτείς πώς και τα Media που πετούν τη σκούφια τους για ακροαματικότητα δεν έκαναν ώρες επί ωρών προβολή από τις κηδείες, από το σπαραγμό, από την οργή….

Αντε να ξεπεράσεις το τι υπάρχουν δεκάδες ηχογραφημένες συνομιλίες των αστυνομικών που ο καθένας λέει τα δικά του από δω ο πυροβολισμός από κει ο πυροβολισμός στον τάδε όροφο πυροβολισμός από το gate 7 ο πυροβολισμός, είναι ένας είναι δύο είναι τρεις αυτοί που πυροβολούν…. Ατελείωτες συνομιλίες!

Αντε και να ξεπεράσεις το ότι η αυθεντική εξήγηση του συστήματος άλλαξε μέχρι σήμερα πέντε φορές, ο σερίφης άλλαξε τις αρχικές του δηλώσεις, τα κανάλια έδειξαν ηθοποιούς κρίσης ξανά και ξανά να δηλώνουν ότι είναι αυτόπτες μάρτυρες, η πραγματικοι αυτόπτες μάρτυρες που έλεγαν ότι σίγουρα δεν είναι έτσι και δεν είναι ένας αυτός που έκανε το μακελειό πέθαναν ένας ένας από τυχαία γεγονότα!

Μπορώ να λέω ακόμα πολλές ώρες Άντε και να ξεπεράσεις αυτό και να ξεπεράσεις εκείνο ειναι σαν αστείο για μένα και μου βγαίνει μία κακιουλα για την κατάντια της συνείδησής μας!

Θα ακολουθήσω λοιπόν την ερώτηση του Τοτού… Τόσες χιλιάδες σφαίρες… Οι Τρύπες τους πού είναι;

Έχω δει εκατοντάδες βίντεο, έχω δει δεκάδες δελτία ειδήσεων του εξωτερικού… Και ακόμα δεν είδα ούτε έναν έξυπνο σκηνοθέτη να δείχνει τα σημάδια αυτού του μακελειού!

Μας δώσανε ένα βίντεο με θολό τοπίο που κείτονται κάποιοι νεκροί, φέραμε άλλα τόσα βίντεο που αποδείκνυαν ότι βλέπουμε χαζομάρες… Αναλύσαμε με άρθρα το παράλογο των εικόνων και των φωτογραφιών… Αλλά ακόμα και τώρα είμαστε αναγκασμένοι να δικαιολογούμαστε .. Για να μη μας αναλάβουν οι επιτηρητές της σκέψης και γράψουν κανένα άρθρο για το πόσο γραφικοί είμαστε!

Τουλάχιστον να αποφύγουμε να γίνουν αυτά μιας και οτιδήποτε γράφεται πια οτι και παπαριά να γράψει κάθε στημένος προδότης της ανθρώπινης συνείδησης, ο κάθε προσκυνημένος στο σύστημα, ο κάθε σιονιστοφιλος που τα παίρνει για να καταστρέψει την Ελληνική συνείδηση… Θα υπάρξουν πάντα δυστυχώς οι άνθρωποι οι οποίοι θα επιλέξουν την επιφάνειά του και θα σχηματίσουν Συνείδηση για να πορευτούν στη ζωή τους!

Το βιντεάκι δείχνει μερικά από αυτά που μόλις Συζητήσαμε…



ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις