Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017

ΤΣΙΠΡΑΣ : «ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ , ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»


ΤΣΙΠΡΑΣ : «ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ, ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

ΤΑΣΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

 


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ ΣΠΟΤ.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ : ΕΣΥ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙ , ΜΟΡΜΟΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ '' ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΗΣ Α - ΡΙΣΤΕΡΑΣ ''( ΤΟ Α ΠΑΝΤΑ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ! ) ΚΑΙ ΤΟΥ  ΣΟΡΡΟΣ , ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΘΕΣ, Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΟΧΙ!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ 2,4 ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ F16 KAI OI ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ .... ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ F35 STEALTH !!!
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ , ΜΑΚΡΑΝ   ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΣ .!!! ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ , ΠΟΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ , ΠΟΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ , ΠΟΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΜΦΥΛΙΑΚΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ,  ΠΟΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΞΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΣ ΟΛΟΥΣ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΠΙΣΩ .!!!! ΠΟΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ…! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟΦΑΣΙΣΜΟΥ…
ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΑΝΕΜΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ,  ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΟΙ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ'' ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ  ΤΟΥΣ  ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ '' ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,  ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!! , ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ , ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ''ΠΟΡΤΟΚΑΛΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ''   MADE IN USA  , ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ “ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ” ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  , ΤΩΝ ΜΚΟ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΟΥΣ ..!!!

ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ
 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις