Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Κύριε Ρούσκα, αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας…


Κύριε Ρούσκα, αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας…

Νέα Γενική Συνέλευση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών υπό την «εποπτεία» του Γεώργιου Ρούσκα!
Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών, του οποίου ηγείται ο υπόδικος Γεώργιος  Ρούσκας, προσδιόρισε γενική συνέλευση (Σάββατο 21/10 και σε περίπτωση μη απαρτίας, επαναληπτική το Σάββατο 4/11).

 


Το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι το πρώτο θέμα συζήτησης (πλειστηριασμοί-τοπική και αποκλειστική αρμοδιότητα συμβολαιογράφων).
Αυτό σημαίνει πρακτικά, ότι ο Ρούσκας και η συμμορία του θέλουν να πάρουν απόφαση ώστε, ΟΛΟΙ οι πλειστηριασμοί της χώρας να υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιούνται από ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ 30 ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΤΖΗΔΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ! Όλοι σχεδόν οι συμβολαιογραφικοί σύλλογοι της χώρας, γύρισαν την πλάτη στον εντολοδόχο των τραπεζιτών-funds και μνημονιακής κυβέρνησης, Ρούσκα. Γύρισαν την πλάτη τους στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και κάνουν αποχή από τους πλειστηριασμούς των Ειρηνοδικείων, υπό την πίεση του λαϊκού κινήματος, αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας των απλών συμβολαιογράφων, που αν και ήταν εκτός κυκλώματος, υφίσταντο τις κοινωνικές συνέπειες που προκαλούνταν από τη δράση των διαπλεκόμενων συναδέλφων τους. Ήταν κάτι που το σύστημα των τραπεζιτών δεν περίμενε, δεδομένου ότι επίσημα και μέχρι την προκλητική νομοθέτηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και της παράδοσης με το στανιό της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στο φιλαράκι του Κοντονή, Θεοδόση της newsphone, δεν υπήρχαν σημεία αντίδρασης από μεριάς συμβολαιογράφων.
Τώρα αυτό που προσπαθεί να μεθοδεύσει το σύστημα των κορακιών είναι η σπίλωση του Κινήματός μας, που τους γρονθοκοπεί στα σχοινιά και η παράκαμψη της πλειοψηφίας των συμβολαιογραφικών συλλόγων που αντέδρασαν δυναμικά και θεσμικά στο προμελετημένο έγκλημα, αναθέτοντας το "πακέτο" των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών στη συμμορία του υπόδικου εγκληματία για το παραδικαστικό κύκλωμα νο2. Ρούσκα.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα βρίσκεται, όπως κάνει με συνέπεια εδώ και 4 χρόνια, στην πρώτη γραμμή της μάχης.
Ο Αγώνας μας θα δώσει τις απαντήσεις!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις