Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

ΣΟΚ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ: Έβαλε κάμερες και Είδε την Ανήμπορη μητέρα της να…

Δεν πίστευε στα μάτια της…Τι ήταν αυτό που είδε τελικά στις κάμερες?
Μία ασύλληπτη ιστορία διαδραματίστηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης.Την άτυχη ηλικιωμένη, την φρόντιζε μία63χρονη Ελληνίδα.




Ολα ξεκίνησαν λίγες εβδομάδες πριν, όταν η κόρη μίας 79χρονης, με προχωρημένο Αλτσχάιμερ, άρχισε να παρουσιάζει σημάδια σωματικής και ψυχικής κατάπτωσης, πέρα από το σύνηθες.

Τη γυναίκα, φρόντιζε μία 63χρονη Ελληνίδα, η οποία έμενε στο σπίτι. Στις επανειλλημένες ερωτήσεις για την κατάσταση της μητέρας της, η κόρη δεν έπαιρνε συγκεκριμένη απάντηση από την 63χρονη.
Έτσι άρχισαν να της κινούνται υποψίες και αποφάσισε να βάλει κάμερες στο σπίτι. Εκμεταλεύτηκε το ρεπό της 63χρονης την περασμένη Παρασκευή και αυτά που είδε το Σάββατο, της προκάλεσαν σοκ, αγανάκτηση και θυμό:
Η 63χρονη εμφανίζεται να χτυπά στο κεφάλι και σε όλο το σώμα την ανήμπορη γυναίκα, να τη σπρώχνει στον τοίχο και να την κακοποιεί συστηματικά.


Στις 10 ώρες υλικό που κατέγραψε το κλειστό σύστημα παρακολούθησης, η 63χρονη εμφανίζεται να χτυπά στο κεφάλι και σε όλο το σώμα την ανήμπορη μητέρα της, να τη σπρώχνει στον τοίχο και να την κακοποιεί συστηματικά!
Η γυναίκα παρέδωσε το υλικό στην αστυνομία και η σύλληψη της 63χρονης έγινε το πρωί.
«Με τόσα που ακούμε να γίνονται, βάλαμε μία Ελληνίδα να προσέχει τη μητέρα μας, ωστόσο φαίνεται ότι η εθνικότητα δε μετράει, αν ο άνθρωπος είναι κακός», δήλωσε στο ekriti.gr η κόρη της ηλικιωμένης, η οποία ζητά την παραδειγματική τιμωρία της 63χρονης.

Οπως αποδείχθηκε η 63χρονη είχε σε βάρος της άλλη μία καταδικαστική απόφαση, για μία άλλη δύστυχη ηλικιωμένη, και οδηγήθηκε στις φυλακές Νεάπολης, εωσότου γίνει το δικαστήριο για τη νέα υπόθεση… 


ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις