Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Πήρε φωτιά το βόδι στο χωράφι ; Γενικός πόλεμος του Πατροκοσμά, το Νοέμβριο ;

Σε άρθρο που διάβασα στο εξαίρετο μπλογκ «Τρικλοποδιά» με τίτλο»

EKTAKTO – Διάγγελμα Μ. Νετανιάχου και Χ. Ροχανί – Ισραήλ: «Ναι πάμε σε πόλεμο κατά του Ιράν» – Επιστράτευση από Τεχεράνη – Χαιρετίζει η Σ. Αραβία», γίνεται σαφές ότι τα τύμπανα του τρίτου παγκοσμίου πολέμου ηχούν περισσότερο από κάθε άλλη φορά μέχρι τώρα.
Σας παραθέτω αποσπάσματα από το άρθρο :
«Ραγδαίες και άκρως πολεμικές οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή. Οι Ιρανοί Φρουροί κήρυξαν αμέσως επιστράτευση ενώ αναμένεται και διάγγελμα του Χ. Ρουχανί. Το Ισραήλ τόνισε πως δεδομένου της φύσης του Ιράν, πάμε σε πόλεμο ξεκάθαρα ενώ στο πλευρό του Ισραήλ τάχθηκε και η Σ. Αραβία».
«Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου χαιρέτισε πριν λίγο την «θαρραλέα απόφαση» – όπως είπε- του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να μην επικυρώσει εκ νέου τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης.
«Συγχαίρω τον πρόεδρο Τραμπ για την θαρραλέα απόφαση που έλαβε να αντιμετωπίσει το τρομοκρατικό καθεστώς του Ιράν» επισήμανε ο Νετανιάχου σε ένα βιντεοσκοπημένο διάγγελμα στα αγγλικά που προβλήθηκε λίγο μετά την ομιλία του Αμερικανού ηγέτη.
Ο Τραμπ «δημιούργησε μια ευκαιρία να διορθώσουμε αυτήν την κακή συμφωνία, να μειώσουμε την επιθετικότητα του Ιράν και να αντιμετωπίσουμε την εγκληματική υποστήριξή του στην τρομοκρατία» υπογράμμισε ο επικεφαλής της ισραηλινής κυβέρνησης.
Ο υπουργός Πληροφοριών του Ισραήλ δήλωσε ότι η ομιλία που εκφώνησε σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ κατά της συμφωνίας για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης ήταν «πολύ σημαντική» και οδηγεί στον πόλεμο δεδομένων των απειλών που έχει εκτοξεύσει το Ιράν».
Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Πατροκοσμάς μας, είχε πει : «ή το άλογο στ’ αλώνι ή το βόδι στο χωράφι «, εννοώντας ότι ο γενικός πόλεμος θα ξεσπάσει ή τον Ιούλιο ή το Νοέμβριο !
Τον Ιούλιο τον γλιτώσαμε, τον Νοέμβριο θα συμβεί το ίδιο, άραγε ;
Πολύ χλωμό το βλέπω ! Φοβάμαι ότι οι φλόγες της Μέσης Ανατολής θα απλωθούν παντού !
Απ’ ότι φαίνεται ο Νοέμβριος που έρχεται θα είναι πολύ καυτός και θα κάψει με τις φλόγες του πολέμου πάμπολλα βόδια και πάμπολλους ανθρώπους !
Εμείς οι ορθόδοξοι χριστιανοί, ας μετανοήσουμε εμπράκτως και με συντριβή καρδιάς για τις αμέτρητες αμαρτίες μας και ας ζητήσουμε το έλεος του Πανάγαθου και Παντοδύναμου Τριαδικού Θεού, της Παναγίας Μητέρας μας και όλων των Αγίων !
Έτσι μόνο, θα αντέξουμε τα φοβερά δεινά που έρχονται.
Έλληνες, μετανοείτε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις