Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Δράγιος: Και πλειστηριατζής και προβοκάτορας…


Δράγιος: Και πλειστηριατζής και προβοκάτορας…


Πριν λίγο στο Ειρηνοδικείο Αθηνών! Το Κίνημά μας, απέτρεψε 2 πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας που επιχειρήθηκαν να πραγματοποιηθούν από τη συμβολαιογράφο Ανδριανοπούλου...

 Πριν λίγο στο Ειρηνοδικείο Αθηνών! Το Κίνημά μας, απέτρεψε 2 πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας που επιχειρήθηκαν να πραγματοποιηθούν από τη συμβολαιογράφο Ανδριανοπούλου (στον έναν από τους δύο αναπλήρωνε τον συμβολαιογράφο Σοφιανόπουλο) για λογαριασμό της Eurobank και της HSBC.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, ο δεύτερος συμβολαιογράφος που εισήλθε εντός της αίθουσας του Ειρηνοδικείου ήταν ο γνωστός πλειστηριατζής συμβολαιογράφος, Δράγιος, ο οποίος είναι και μέλος του ΔΣ του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών και είχε αναλάβει πλειστηριασμό μεταξύ 2 ιδιωτών, για τον οποίο το Κίνημά μας δεν παρενέβη.
Ο Δράγιος προσπάθησε να προβοκάρει και να δημιουργήσει επεισόδιο προκειμένου να τροφοδοτήσει το βόθρο της λάσπης και της παραπληροφόρησης εναντίον του Κινήματός μας, όμως δεν του βγήκε και ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ!!!
ΟΙ υπόλοιποι 5 συμβολαιογράφοι δεν ήρθαν ποτέ στο Ειρηνοδικείο και όλοι αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο παρέμειναν σπίτια τους και ποιους εξυπηρετούσαν.
Ο Αγώνας συνεχίζεται!
Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις