Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Χριστοδουλοπούλου προς Μουζάλα: «Είσαι υπάλληλος της Μέρκελ»

Η Τ.Χριστοδουλοπούλου κατηγόρησε ευθέως τον Γ.Μουζάλα ότι «Είσαι υπάλληλος της Μέρκελ» κατά τη χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.


Η προκάτοχός του στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου του επιτέθηκε

πολύ σκληρά καθώς σύμφωνα πληροφορίες, κυρία Χριστοδουλοπούλου- η οποία πρόσκειται στους «53»- είπε προς τον αρμόδιο υπουργό , ότι ο ίδιος πράττει σύμφωνα με τις επιταγές της Γερμανίας. Ότι εφαρμόζει δηλαδή «πολιτικές του Βερολίνου»!
Οι ίδιες πηγές μεταφέρουν ειδικότερα πως η αντιπρόεδρος της Βουλής άσκησε δριμύ «κατηγορώ» για το γεγονός ότι κατά την προεκλογική περίοδο στη Γερμανία, η Ελλάδα δέχτηκε την απόφαση των Γερμανών να επιστρέψουν πρόσφυγες στη χώρα μας, αφού το Βερολίνο αρνήθηκε να δεχτεί την επανασύνδεση οικογενειών με μέλη τους που είχαν μείνει στην Ελλάδα κάνοντας έτσι απαιτητή την επιστροφή τους.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι ακόμα και τα μέλη της αριστερής τάσης του ΣΥΡΙΖΑ έμειναν εμβρόνητα με την τοποθέτηση που έκανε η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Ο Γιάννης Μουζάλας όταν έλαβε το λόγο, ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι «εγώ εφαρμόζω την κυβερνητική πολιτική».

Για να του απαντήσουν οι εκπρόσωποι των «53» πως «δεν μπορούμε να έχουμε Ευαγγέλιο τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας».

Ενώ ζήτησαν να υπάρξει μέριμνα για τα ασυνόδευτα ανήλικα, για την προετοιμασία ενόψει του Χειμώνα, συν το ότι του επεσήμαναν πως δεν γίνεται να μην έχει συνεργασία με τους Γενικούς Γραμματείς του υπουργείου του.

Τις ισορροπίες- μέχρι την τελική αποχώρηση του κ. Μουζάλα από το υπουργείο- επιχείρησε να αποκαταστήσει ο πρωθυπουργός. Και μεταξύ άλλων, ανέφερε πως η συμφωνία μπορεί να μην λύνει όλα τα προβλήματα, αλλά είναι αναγκαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις