Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Έλληνες ξεσηκωθείτε! Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε τα Λάβαρα. Αντίσταση – Ανατροπή.

-Ο μεγάλος εξευτελισμός της Πατρίδας και η προσβολή της Ορθοδοξίας ολοκληρώθηκε.

Με 171 «ναι» και 114 «όχι» πέρασε κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου. 148 «ναι» στο άρθρο 3 για την αλλαγή φύλου στα 15 – 124 «όχι» και 13 παρών – Δυο διαφοροποιήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ από Γενιά και Κασσιμάτη – Άγρια κόντρα Τσίπρα, Μητσοτάκη – Σκληρή επίθεση στον Πάνο
Καμμένο – Με πολλές γραμμές οι ΑΝΕΛ.
-Μετά από αυτή την μεγάλη «Ντροπή» που ήρθε να προστεθεί στην γενικότερη θλιβερή κατάσταση η οποία επικρατεί στην χώρα, έγινε και η μεγάλη προδοσία της Ελλάδας με 248
Βουλευτές της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και Ποτάμι που ψήφισαν την τροπολογία του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Θράκης».
Με πολύ απλά λόγια ακύρωσαν τη Συνθήκη της Λωζάνης και άνοιξαν την πόρτα στα άρρωστα μυαλά αιώνιων εχθρών μας, οι οποίοι πλέον και με την υπογραφή του Ελληνικού κοινοβουλίου, κάνουν ελεύθερα «σενάρια αρπαγής την Ελληνικής μας Θράκης».
-Προδοσία εν μέσω τέτοιας πολύχρονης κρίσης. Φτωχοποίησαν τον λαό μας, τον έφτασαν σε πρωτόγνωρο αυτοκτονικό τέλμα, ώστε να πουλήσουν την Πατρίδα μας. Και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι πως αυτή την τροπολογία την ψήφισαν 248 Βουλευτές. Αυτή είναι σήμερα η πολιτική σύνθεση της πολιτείας μας και εάν δεν σηκωθούμε Όρθιοι να Αντισταθούμε και να τους Ανατρέψουμε, τότε θα ζήσουμε ακόμα θλιβερότερες στιγμές ως Έθνος. Η σημερινή κυβέρνηση περνά τα πάντα, ότι και εάν της ζητείται από τα ξένα κέντρα αιχμαλωσίας και κατοχής, με μόνο σκοπό την διατήρησή της στην εξουσία. Το θλιβερότερο όλων είναι πως ακόμα και η Αντιπολίτευση συμμετέχει στο έγκλημα κατά της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας.
-Καλούμε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας να μην υπογράψει κανένα από τα δύο νομοσχέδια που καταδικάζουν την χώρα μας και Ορθόδοξα Χριστιανικά αλλά και Εθνικά Πατριωτικά. Εάν υπογράψει ο κ Παυλόπουλος τότε τα πράγματα οδηγούν σύντομα σε πλήρη καταστροφή.
Η Ιστορία μας καταγράφει την σκοτεινότερη όλων των εποχών περίοδο. Η Ελλαδική Εκκλησία και όλες οι Ορθόδοξες Εκκλησίες στην Ελλάδα δεν οφείλουν μόνο σε λόγια να καταδικάζουν, αλλά να ξεσηκώσουν τον λαό μαζί μας για να σταματήσει το οριστικό τέλος που έρχεται και ήδη διαφαίνεται.
-Η μόνη ελπίδα μέσα σ’ αυτήν την καθολική μαυρίλα που επικρατεί στην Πολιτεία λόγω των δυνάμεων που σήμερα επικρατούν, αλλά και την μαυρίλα που η Κοινωνία βρίσκεται μέσα από την φτώχεια και την μιζέρια που της επέβαλαν οι «κατακτητές» της, είναι να Προσευχηθούμε και να Ξεσηκωθούμε. Μην ξεχνάτε πως μέσα σε όλα όσα ανέφερα ήδη, η σημερινή Φασιστική Ρατσιστική κυβέρνηση (ρατσιστές προς τους Έλληνες και όχι τους λαθραίους φανατικούς μουσουλμάνους που φέρνουν στην χώρα μας), προχωρά ακάθεκτη να πάρει τα σπίτια μας.
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!
ΑΝΑΤΡΟΠΗ!
ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ!
Ο Γραμματέας και εκπρόσωπος τύπου της Λ.Ε.Π.ΕΝ + Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις