Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017

Έλεος… «Καμαρώστε» Δασκάλα Δημοτικού στο Λουτράκι – ΦΩΤΟ - ΣΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΗΓΕ;

Να θυμίσω στις κυρίες αυτές με το μπλέ νύψι το μώβ κραγιόν που το έχουν πάρει σερί απο την Πάολα για να βγάλουν την σημερινή «υποχρέωση» τους, ότι η παρέλαση και η εθνική εορτή δεν διοργανώνεται κάθε χρόνο για να δείξουμε τις στυλιστικές επιλογές μας. Ούτε βεβαίως για να κάνουμε την διαφορά σε σχέση με τις άλλες δασκάλες.
Αλλά για να τιμήσουμε τους νεκρούς αγωνιστές που εξαιτίας τους ζούμε σήμερα Ελεύθεροι. Η κυρία που βλέπετε είναι Δασκάλα δημοτικού, σε σχολείο στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου, έχει περισσοτερες τρέσες απο την Καινούργιου, ψηλοτάκουνα λές και βγαίνει στο δεύτερο πρόγραμμα για τα «βαριά λαϊκα» και διδάσκει σε παιδιά ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. Σε παιδιά ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. Σε παιδιά δηλαδή που διαμορφώνουν απο εικόνες, παραστάσεις και την διδασκαλία… τον χαρακτήρα τους και την μαθησιακή επάρκειά τους.
Κυρία μου… ΟΧΙ. Μπορεί να γιορτάζουμε το ΟΧΙ… αλλά εσείς δεν έχετε κανένα δικαίωμα να προσβάλλετε. Ούτες την αισθητική μας ούτε βεβαίως και την Εθνική Γιορτή. Ντρέπομαι… τίποτε άλλο.
Δεν είναι υπερβολή βεβαίως να σας  μεταφέρω πώς τα σχόλια μεταξύ των γονιών ήταν πολλά και πολύ αιχμηρά για την συγκεκριμένη εικόνα…
blogs.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις