Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Οι ορκισμένοι εχθροί της Ελλάδας – Οι Γκρίζοι Λύκοι πολλαπλασιάζονται και περιμένουν!

Του Άρη Δημόπουλου
Το ότι υπάρχει μία γενικότερη τάση για φανατισμό κατά των χριστιανών και δη των Ελλήνων, ιδιαίτερα επί της παντοδυναμίας Ερντογάν, αυτό είναι γνωστό τοις πάσι.
Ωστόσο λίγοι γνωρίζουν για τους Γκρίζους Λύκους, τους ορκισμένους εχθρούς των Ελλήνων, που ακόμη και σήμερα ζητάνε
απεγνωσμένα…»εκδίκηση»!
Είναι εκείνοι που από την δεκαετία του 60′ και έπειτα, πρωταγωνιστούν σχεδόν σε οποιαδήποτε ανθελληνική κίνηση εντός και εκτός Τουρκίας. Αποκορύφωμα υπήρξε η στυγερή δολοφονία του Τάσου Ισαάκ στην Κύπρο το 1996 και στην οποία ενεργό συμμετοχή είχαν τα εθνικιστικά μέλη των Γκρίζων Λύκων.
Σήμερα, εν έτει 2017, μία…παραλλαγή των «Ülkü Ocakları» είναι έτοιμοι να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τουρκική πολιτική σκηνή.
Πρόκειται πιο συγκεκριμένα για το νέο κόμμα «İYİ PARTİ» το οποίο στα τουρκικά σημαίνει «Καλό Κόμμα». Η ίδρυσή του ανακοινώθηκε από την ίδια του την πρόεδρο, μία πρώην «λύκαινα» που στο παρελθόν έχει διατελέσει και αντιπρόεδρος της τουρκικής Βουλής, την Μεράλ Ακσενέρ.
Η ίδια έχει στενές σχέσεις με τους «προστατευόμενους του Ερντογάν» Γκρίζους Λύκους, ενώ είναι φίλα προσκείμενη στον ακροδεξιό – εθνικιστικό χώρο της τουρκικής πολιτικής σκηνής.
Το νέο αυτό κόμμα πρεσβεύει πως η Τουρκία αυτήν την περίοδο περνάει μία κρίση, διατρανώνοντας το σύνθημα «Η Τουρκία θα γίνει και πάλι καλά». Ονειρεύονται δηλαδή τις παλιές…δόξες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, αλλά και της αναγνώρισης που είχε η Τουρκία την περίοδο του ισχυρού πλην ανθέλληνα Κεμάλ Ατατούρκ.
Παρά το ότι πολλοί αναλυτές θεωρούν ότι ενδεχομένως το νέο κόμμα της «λύκαινας» να ανακόψει σημαντικούς ψήφους από τον «σουλτάνο», εντούτοις λίγοι σκέφτονται πως εκτός από τους «Γκρίζους Λύκους», ο πανίσχυρος Ερντογάν έχει άλλον έναν δυνητικό πολιτικό σύμμαχο.
Όσο για το αν οι εξελίξεις αυτές αφορούν άμεσα την Ελλάδα, ας «μιλήσει» η πολύχρονη δράση των Γκρίζων Λύκων και των πρακτόρων της Άγκυρας κατά των Ελλήνων…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις